9

ДО 4

преди 7 години

Изклю4ително то4ен коментар описващ ясно и кратко историята на съвременен ***! Народен съд трябва явно и днес без никаква милост за лоясалите крадци дето ни дерат кожата 20 и кусур години, търкат мазни потни угоени ръ4ици и се въргалят в кървави пари. Превърнати сме в латиноамериканска ко4ина...едните станаха супер богати като окрадоха другите дето сега им робуват. Смърт, смърт и пак смърт....4рез разстрел!!! И конфискация на цялото имущество и запор на банкови сметки в името на НАРОДА!!

8

Анонимен

преди 7 години

Питайте Тиквата, защо не е гласуван бюджет за целта.

7

Сп??нс

преди 7 години

Тук есента минават и окастрят де що дървета има по паркавете и почистват отводнителни шахти и дерета , за да се сведе рискът от неприятни случки (паднали клони и наводнени гаражи и мазета ) , защото хората имат застраховки ,които ти изплащат и после съдят отговорните институции , а в Бг всеки гледа да първо да усвои и ако останат пари си спретнат един опреснителен курс почивните дни.

6

1

преди 7 години

А хората които нямат вода по белия сват си мечтаят да имат такива проблеми.

5

Анонимен

преди 7 години

Режан Рашид-Роко от Кържали ще ви напечати.Човека има печатница и ги прави едно към едно.Долари,евро и др.валути.

4

Анонимен

преди 7 години

На обучението ще ходят "експертите" началници, работата ще избутат подопечните.

3

Анонимен

преди 7 години

Инерцията вече свърши, все пак 28 г. са много време. Трябва всичко откраднато да се върне за да се възстанови страната. Сега ми става ясно защо някога без съд и присъда са ги бастисвали, явно историята се повтаря. Стави ми ясно защо всичко е било конфискувано в името на народа, защото пак всички богаташи са били на гърба на народа. Както сега експлоатират труда на хората и не им плащат, така е било и тогава. Днешното време ни показва, че ние сме се върнали повече от 100 г. назад.

2

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

... освен това, днес в "фрог" четем - Засиленият трафик след затварянето на част от магистрала Хемус на коли и камиони през Искърското дефиле предизвика пропадане на асфалта на няколко места по пътя. ... От вибрациите на преминаващите тирове пътното съоръжение буквално се тресе и всеки момент алтернативното шосе към столицата може да пропадне... за пътя преди няколко години са дадени 23,6 милиона евро за ремонт ...

1

Анонимен

преди 7 години

Парите са гепени! И сега квото сране.