7

Анонимен

преди 7 години

Кафето като повод за среща! Защо не шкембе чорба или боб яхния? Като няма необходимост и се бил дехидратирал , защо ни го пласира?

6

ФАШИСТ

преди 7 години

моето кафе е ниагарска пот с много шербет и каквото ме черпат- разреждам го с ракия

5

Пешо*

преди 7 години

Заглавията в този сайт трябва да се патентоват.

4

Анонимен

преди 7 години

Кафе с мед. Чай със течна сметана.

3

Анонимен

преди 7 години

Аз предпочитам Далмайер-100% арабика. Машината сама го прави - смилане в момента. Страхотно кафе, но доста скъпо. Е не е като онова от мармозетките - Копи лувак:))

2

посмали малко

преди 7 години

Ако е ливнал 60 кафета за ден, тоя да се е гътнал, брат ми.

1

Циганин

преди 7 години

Аз предопочитам "Кимбо" - "GOLD" -100 % Арабика . Кафемашината ми прави кафето към 2-3 минути , първо изплаква машаината ,след това меля зърната и след това започва да пуска кафето .Пия кафето с бучка кафява захар ,а след обяд с малко сладедолед .