47

ВВ

преди 7 години

До АнонименАбе ***, а да ти е хрумвало, че щом толкова народ плюе по някой, то може би този някой е гола вода?!

46

Анонимен

преди 7 години

Бизнеса с рикши ще се развие.

45

Анонимен

преди 7 години

И обгазяване ли предвиждат?

44

Дългата памет

преди 7 години

Аз помня София от десетилетия.Чиста и зелена.Нямаше престъпност нямаше селяни.Дори софийските ци г ани бяха на ниво.Проблемите сега ги създават дошлите от цяла България роми,крадливи и прости,родени само за престъпления.Като прибавим стотици хиляди *** и араби картината става трагична.Проблемът на София е отвратителната организация на движение измислена от пълните *** от СОС.И синята зона трябва да стане минимум 20лв на час.

43

Годзилчо

преди 7 години

Проекта е хубав ,наистина се избягва конфликта трамвай-автомобили и пешеходци,пътници и автомобили.Придвижването с всички превозни средства ще е по бързо,автомобилите няма да спират на всяка трамвайна спирка както е до сега.

42

S

преди 7 години

И няма нужда от допълнителен оторизиран достъп до жилищни входове от психиатри!Едно, че масово въсщост няма психично болни, а и пак няма смисъл..

41

Анонимен

преди 7 години

Е,сравнена със Самоков,София си е екстра.Жената е свикнала с други стандарти.Прекалено много искате от нея.

40

venix

преди 7 години

Супер, но това няма да реши проблема с мръсния въздух.

39

Късата памет

преди 7 години

Пълно с хейтъри. Май не помните каква беше София преди 15 години. В дупките човек можеше да си счупи фара, основен ремонт на път не знаеха какво е в общината, града беше мръсен и сив, а в задръстванията можеше да се откара по 2 часа. Автобусите бяха на възраст 30+, метрото даже и на хартия го нямаше. Сега града е много по красив и добре уреден. Като гледам къв е манталитета на тия дето плюят, по добре да си ходят от където са дошли, ние София си я харесваме.

38

Анонимен

преди 7 години

Ееееее, няма угодия. Ами дайте да си караме в мизерията, за да не е някой да открадне парите. Като видите някой да краде направете нещо, телевизии бол, ще направят разследване. Ама не да си трошим колите, щото някой го гони параноята. Живея в пряка на Дондуков и района никой не го бръсне за слиав - разбити улици, най-скапаните трамваи и т.н. Един път пък няма да се налива в Манастирски ливади и бул. България или пък по Околовръстното.

37

Анонимен

преди 7 години

Ама нали взехме едни 16 милиарда лева,какво да ги правим,нали трябва да се изхарчат.Всичко друго ни е наред-улиците са асфалтирани навсякъде,тротоарите са в идеално състояние,плочките по Витошка въобще не мърдатсградите в центъра са едни красиви,санирани,въобще не са надраскани,балконите са здрави,абсурд е да ви паднат на главите,една идилия цари в целия град и затова да лъснем Дондуков.Така де,няма да се излагаме пред чужденците.

36

Анонимен

преди 7 години

Супер, живея на Дондуков и приветствам ремонта

35

Анонимен

преди 7 години

Е, нали по България вече сменихте релсите? Сега пак ще ги "реконструират?

34

Анонимен

преди 7 години

Втасала Мара и под нея бара.

33

смЕх

преди 7 години

И какво от това представяте ли си какво ще е в теснотията на жълтите павета между президентството и министерски съвет докато се чака светофара до "Шератон" ??? Нали направиха музей там със стъклените му куполи и разни мурафети ,а в час пик колите стоят и бръмчат на място пък после Фандъчката отчита високи замърсявания и се "грижи" за нас.

32

Анонимен

преди 7 години

бул. Дондуков свърша при моста Чавдар. Интересно ще е за какво ще служи там еднопосочния бул. Дондуков - между бил. В. Левски и моста Чавдар?Интересно ще е и какво ще става, когато премиера отива в Министерския съвет или президента в президенството или който и да е, който има специален режим на движение

31

Анонимен

преди 7 години

петицата трамвай ватманите карат твърде агресивно

30

Анонимен

преди 7 години

Уау, 30 коментара и в 25 се обвинява Фандъкова. После ми кажете, че не сте ***

29

Хм

преди 7 години

и като е еднопосочен Цар-я, представете си левия завой на Левски и Дондуков...

28

Анонимен

преди 7 години

Поредните задръствания инициирани от ГЕРБ и фандъкова.