166

Згуровски

преди 7 години

Прости селски фашисти, срам за България

165

Таня

преди 7 години

Учила съм в музикалното училище в Широка лъка преди 25 години. Прекрасно място и хора. Станаха курбан на глупостта на институциите. Интересно защо трябва в такива малки населени мяста да се изпращат "бежанци". Та там няма персонал, който да се грижи за тях. Тези, които така "ревностно" защитават правата на конкретните 2 "дечица", бих ги попитала - как според вас биха реагирали жителите на кв.Бояна (София) например, ако там започнат да настаняват подобни хора?

164

Саси

преди 7 години

До гогоМи ходи тогава в Афганистан!!!

163

Иван

преди 7 години

Браво на Широка-лъка.Там не е стъпвал турски крак и няма да стъпи.

162

срамно

преди 7 години

Безкрайна българска простория !Просто човек няма думи.

161

Knufflekutje

преди 7 години

То да е човек та да го приемеш.... Навява ми спомена за една такава морна личност от същата страна .... беше ми съученичка. Подиграваше ми се, че уча и работя... а тя беше новодошла а видиш ли получава двойно повече от мен под фирмата на помощи.

160

Велко

преди 7 години

Всички сме Широка лъка и със Широка лъка!

159

мъка

преди 7 години

До до 170...мхъм, и се чудят на запад в кой пансион да ги настанят...да ги пратим дечицата на Тръмп, а, койчо, той тия дни е много гостоприемен, даже гледа филмчето за мигриращата рибка

158

Андрешко

преди 7 години

Защо българите не искат мюсюлмани?Защото пет века им е дошло до гуша от тях. На времето си те не са стигнали до Западна Европа,но сега ще разберат,вече в Кьолн миналата нова година някои разбраха...

157

до 170

преди 7 години

То и в България няма война , но за 20 години избягаха два милиона души ,от такива като в Широка лъка.

156

екскурзовод

преди 7 години

Като разбраха от твновините за Фашистка Лъка англичани който са на Пампорово група от около 35 човека ,отказаха да посетят въпросното село през уйкенда, ха да ви е честито.

155

Анонимен

преди 7 години

Тогава ще ви пратим сирийци.

154

БТР

преди 7 години

Такова и през турско сигурно не е било !

153

Анонимен

преди 7 години

"Те са били изпратени там от Агенцията за бежанците"Такаа. В Афганистан има ли официално война? Не. Граница с Афганистан имаме ли? Не. Следва, че Агенцията няма юрисдикция върху тези двамата, ЗАЩОТО НЕ СА БЕЖАНЦИ. Следва, че няма право да ги праща никъде, освен в затвора, като нарушители на границата, камо ли да ги разселва където им падне.

152

Анонимен

преди 7 години

До кирчокирчо, кънчо, койчо, петко, стига оревава орталъка, ами виж там от комитета уредете стотина хиляди билета Стамбул-Виена за март-април, какво ги мъчите дечицата да прескачат огради и да плуват с пояси от остров на остров

151

Джон

преди 7 години

Афганите са с доказано УВРЕДЕНО ДНК, благодарение на столетия бракове между братовчеди, по-близки и по-далечни роднини. Те нямат място сред нас!!!

150

кирчо

преди 7 години

Айде пак да го кажем на глас - българите сме добродушен, гостоприемен народ и винаги сме готови да окажем помощ! Е, с малко изключения, като този пример -две деца на 16 и 17 години, виновни само за това, че са родени в Афганистан...

149

Анонимен

преди 7 години

Афганистаците са най-долната сбирщина от всички народи в Близкия и Средния Изток. Най-дивите, които още живеят на племена. Основно те правят всички проблеми в Европа. Нормално е хората от Широка лъка да се страхуват. Сега са двама, утре като не протестират ще им пратят сто и двама. Затова, скъпи българи, протестирайте! Опазете децата си, защото на властта не й пука за децата ви. На нея й пука само как ще я възприемат в Брюксел. Независимо дали става въпрос за Плевнелиев или Радев.

148

Анонимен

преди 7 години

До Петко ИлиевДа ме информираш Афганистан с коя страна води война, че нещо не се сещам?

147

Петко Илиев

преди 7 години

Това ли е родопското гостоприемство, за две деца който бягат от войни , срам е е от това село повече никога не посещавайте Широка лъка. Срам ме е от такива българи.