44

Анонимен

преди 7 години

Интересно как така за няма и седмица 2/3 от мрежата им аварира? Последните 20 години по няколко пъти спираха топлоподаването в различните квартали за по 3-4 месеца, уж за да подменят топлопроводи, пък сега защо така катастрофираха?

43

честито за изток пак

преди 7 години

Спряно топлоподаване в жк. "Изток"Топлофикация София ЕАД уведомява своите абонати в жк. "Изток", че поради авария на топлопровод е временно преустановено топлоподаването в района между ул. "Райко Алексиев" 48, ул. "Самоков" и ул. "Димитър. Н. Гичев". Аварийните екипи вече работят по отстраняване на проблема и възстановяване на топлоподаването.Топлофикация София ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти.

42

S

преди 7 години

Нито от хранителните стоки, нито клиентите им са психично болни!

41

некой

преди 7 години

Не се бойте бе - изпълнителният директор на Топлофикация София ГеоргиБеловски обясни, че хората ще бъдат компенсирани - за времето, когато не е имало топлоподаване, няма да бъдат начислявани суми.Разбрахте ли - 'Топлото' е толкова щедро към нас - няма да ни караме да плащаме (ама само сега) за студеното! Иначе си плащаме де. Малко ама от сърце както се казва! Тези *** са за затвора всичките.

40

Врачанин

преди 7 години

Бойко подаде оставка и ето какво се слячи.. А сега сериозно. Всичко което е построено някога ,вече е амортизирано. Няма град в който В и К не е амортизирано. Пътища , подлези и надлези , панелките от соца , всичко. Как ще се оправим , нямам идея.Тук не става пъпрос за боядисване , а за строеж на ново.Бойко обеща "Строим България " и го изпълни. Ако Корнелка вземе властта " Ремонтираме България"...Дано изпълни.

39

до Евроатлантик

преди 7 години

Това не са комунисти, а антикомунисти на които комунистите са убили дЕдовците им.

38

Евроатлантик

преди 7 години

Комунистите Плевнелиев, Борисов, Бъчварова, Павлова, Цачева, Атанасова, Танева, Василева, Караянчева, Захариева и т.н. са виновни

37

Сандокан

преди 7 години

Бойко е мутра а ГЕРБ са прости като мене

36

Анонимен

преди 7 години

Стига правихте от мухата слон.Аварии винаги ще има.Като не искате да стават аварии-минете на твърдо гориво.Ние от провинцията масово сме на твърдо.Защото заплатите са ни доста по-ниски от тези в столицата.

35

Сандокан

преди 7 години

Дойде БСП и ДПС на власт със служебното правителство и почнаха проблемите.

34

Анонимен

преди 7 години

Ще им лафове като Вие от София ли сте или така си миришете :)

33

Нима?

преди 7 години

До АнонименНима? Кои комунисти са виновните? Йорданка Фандъкова, принципал на Топлофикация или предишните кметове и сосове комунисти?

32

Анонимен

преди 7 години

Комунистите са виновни!

31

Анонимен

преди 7 години

Божеее! Тази Картофка можеше да ни я набутат за президент!!!! А Бойко каза, че държавата ще се счупи скоро. Той е знаел. Сега и ние знаем - на 26 март ще кажем!

30

Съпричастност!

преди 7 години

Искрена съпричастност към съгражданите ми в София. Прави ли ви впечатление, че в другите квартали в широк център, топлоподаването е намалено. Почти са хладни радиаторите?Сега да навляза в теорията на конспирациите, а да не би ББ, да е знаел, че назряват подобни проблеми. И хората да си мислят, че заради едната чест подаде оставка? Защото не ми изглежда да не си е преценил ходовете, отделно че се създават изкуствени партии, които да са в коалиция с ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 7 години

Вече 3 дена цяла България знае,че половин София е без парно и топла вода.А дали София знае за проблемите на цяла България?

28

Фандъкова

преди 7 години

Аз тази нощ направих внезапна проверка на топлафикация и веднага докладвах на господин Борисов като му и предложих да спаси за пореден път гражданите и селяните на София. Той се съгласи.

27

ШОП

преди 7 години

Мене ми дреме на бай *** че немам топла вода. То водата е бесполезна и служи само да напоим кравата или кокошките ама дъждо е достатъчен за две кофи Даже не требе да се мием та да не ми се изтъни кожата

26

Анонимен

преди 7 години

Нема страшно софиянци, идват по-добри времена. Ще изтърпите до Май и топлото само ще дойде. Колко му е, Февруари, Март и Април, некакви си 120 дни! Разглези ви Бат Бойко, разглези ви Данчето, толкова се трудиха за вас, а вие недоволни. Как се оправяха българите през времената, до огнището, с греяна ракийка и чакаха зората.А Бат Бойко има своите нужди, идва старост, малки пенсии, заделя за старините и той. Има и Фнуче, то трябва да учи в САЩ.И Данчиту е човек, голяма челяд има, трябват кинти също

25

Aнонимен

преди 7 години

Всяка година ще е така. Ифраструктурата на София е леш. Вземете мерки и газифицирайте София, каквото е в цял свят. Всеки апартамент или блок със собственно парно. Определете паркинги по2 за апартамент. Както е по Европа. Не се разлайвайте като кучета по парламента. Мислете за обикновенния гражданин, за държавата...