10

Борко

преди 7 години

"Собственикът вероятно държи две бензиностанции в града" - а може би вероятно ги е пуснал, че са го заболяли ръцете, хаха. "вероятно" е написано затова, че според автора, човек не може да държи две бензиностанции цяла нощ и да не ги пусне накрая, ахаха. Много ме кефят заглавията и новините в този сайт, направо се разбивам от смях :)

9

до 6

преди 7 години

Прав си! Изгорели от киселина автомобили колкото искаш... *** и многознайковците...

8

Анонимен

преди 7 години

Само в България :) Кара чисто нова X6 ама живее у панелка хпхахахаха

7

знайко

преди 7 години

До Хех. Искрено съчувствам за пломбите. Но и ти не си си бил написал домашното - X6 не е модел за пътуване, а за надуване :)

6

Хех

преди 7 години

Вероятно собственикът е разбрал за какво си е дал парите и благополучно се е оттървал от този красив, лакиран и лъскав контейнер за разделно изхвърляне на пари! Не съм имал Х6, но миналото лято ми се наложи да пътувам с такъв 1800км. Е няма такова клатене и тръскане! Изпадаха ми пломбите от горните зъби. Поне на задните седалки беше такова усещането - На предните как е - Незнам!

5

Анонимен

преди 7 години

Тъй като автомобилът е лизингов - за собственик е доста пресилено да представяте визираната персона от сектора "" търговия с горива"".А иначе жалко за симпатичното возило....... :(((

4

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи си тъпия! Чувал ли си за изгорен от киселина?

3

Анонимен

преди 7 години

много ме съмнява двигателя да е изгорял напълно, освен ако не е някаква концептуална версия от пластмаса или друго горимо вещество.

2

Анонимен

преди 7 години

Хасане много тъпо парче си.:):):)"Изгоря в пламъци"... в какво искате да изгори- във вода ли?!

1

Мъдри сентенции

преди 7 години

По-добре бързо да изгориш в пламъци, отколкото бавно да изгниеш във влага!