10

Ха

преди 7 години

Нима сравнявате Айнщайн с неграмотните, агресивни *** от Близкия Изток и Африка? Хаххахаха , nice try

9

ГАДОРЯН

преди 7 години

Добре че Мохамед навремето не е дошъл като бежанец в Европа, че не ми се мисли направо. И какво иска да ни внуши тази статия,! Че бежанците са хубаво нещо ли? Много зависи кои са и какви са! Едва ли някой ще протестира ако Сандра Бълок реши да емигрира или Гришовица ;)))

8

Странно

преди 7 години

Как Мадлин Олбрайт е родена през 1935,а когато емигрират в САЩ през 1948 е на 11 години?

7

Анонимен

преди 7 години

И нито един от тях не е отишъл в друга държава за да живее на социални помощи.

6

Анонимен

преди 7 години

Бежанци, ама отишли в държави със сходна култура и ценности. Ето това са ядрените физици, химици и инженери, а не онези мюсюлмански диваци и неграмотници, дето *** си в лагера не могат да изчистят.

5

Питър

преди 7 години

Айде сега, евтини внушенийца - какво е общото между гении, които са станали ПОЛИТИЧЕСКИ емигранти и тълпите необразовани субекти с напълно РАЗЛИЧНА култура и религия, търсещи основно социални помощи и неквалифицирана работа

4

Анонимен

преди 7 години

Марков някак си не ми се вписва с останалите, но ...

3

Пепи

преди 7 години

Къде е Джонатан Асов?

2

Анонимен

преди 7 години

до 2! Кого питаш бе, духовете ли?

1

Анонимен

преди 7 години

Интересно , нито един мюсюлманин или кафяв? Какво ни доказахте с тази статия? Населението на Африка удвоява населението си на 20 г. Питам вас днесшорош.обонго какво е вашето решение на този въпрос? Какво ще правим с тези хора при условие на либераска политика? Питам вас да, днес.бг , ако не сте разбрали ! Какво ще правим ? Или на вас акъла ви стига само до преписване на статии и изтриване на неудобни коментари?