32

промяната

преди 7 години

Президента Радеф обеща истината за комунизма, ама не да не спекулираме с миналото.Президента Радеф обеща да разсекрети доклада за КТБ, ама не. Не ми го дават.Президента Радеф обеща като много питаш ще останеш без топло и вода. И позна.

31

Анонимен

преди 7 години

Миналата зима на точно това, място пак имаше авария и пак имаше пара, но имахме вода и отопление

30

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражиста"Киро, Киро-о, мачка к*ро да ти яде. :)Голем поет си, бе, Пишурката репа да яде пред теб. :)Ама как гладко ти тече мисълта, бе! Като на пациент от Четвърти километър. :)

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Още по лошото е че от ,,Топлофикация''обявиха край на безкрайните профилактики защото всичко било подменено и нямало нужда от тях. Представи си ако не бяха подменили всичко какво щеше да бъде.

28

Анонимен

преди 7 години

"... тежката авария, споходила "Топлофикация София".---Много поетично - "споходила". Те, авариите "спохождат" хората, дупките в асфалта "спохождат" магистралите ...Преди да ни "споходи" Герб, всяко лято се правеше прфилактика на съоръжения и тръби, отстраняваха се дефекти. А, Герб само крадат!!

27

машина на времето

преди 7 години

камионите на аварийната група са ГАЗ-ки, останали от соца. Пробитите тръби са остнали от соц-а... чичото от снимката е бил млад през соца... В Топлофикация времето сякаш е спряло, за разлика от паричните потоци, които потъват в нечии джобове. В България не остана много за крадене. Вече сме в епохата на саморазрушаването.

26

Та значи!

преди 7 години

Ситуацията е следната:"Държавата е стабилна".Пуснеш лампа-нЕма ток.Искаш топло-нЕма парно.Караш си колата-тряс в дупка.Ходиш си по тротоара,я в плочка ще се спънеш,я саксия ще падне,я балкон,я керемида,я ледена шушулка.Градски транпорт-1,60 билета.За болнично лечение-пръстов отпечатък.За пазар-празен джоб.Обучение-полуграмотни.Престъпност и корупция-нЕма.Наркотърговия-нЕма.Имигранти вече също почти -нЕма.Има "стабилно управление и премиер-слънце".Има магистралки..Кеф!Кой лъже-на въже!Стана топло

25

Анонимен

преди 7 години

И кво толкова. Останали 2 блока в Младост при това на червени шапката без парно за 2 дни и Сестра Ганева орела орталъка.

24

Истинския Киро

преди 7 години

Тука се появиха разни имитатори. -Ало, това Топлофикация ли е? -Не, тук е Столичен Общински съвет.-Нищо, и на вас да ви .

23

Гошо Парнаджията

преди 7 години

Студено ли ви е? Че видите вие кат ви пратим изравнителната сметка юни месец. На море че одите у Панчарево!

22

ШибиРиби

преди 7 години

Софиянецо ще си честити отново банята... не че се къпе редовно, но поне сега има оправдание. Мийте си поне краката бе хора... и под мишниците, за вас е не е за пред чужденците.

21

Категоричен

преди 7 години

Скоро ще има топло - МАЙ. А Май, Юни, Юли е топличко.

20

Анонимен

преди 7 години

до 21Споко пич ! - Южен поток иде,газ да искате тогава направо океан.

19

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАварии стават навсякъде по света.но при *** са ежедневие

18

червен каскет

преди 7 години

До Помпа-дюзаВие за 2 мандата не успяхте лампите в един тунел да сменитеза разлика от предишните правителства, при които ги сменяха всяка седмица :)))

17

Анонимен

преди 7 години

Аварии стават навсякъде по света.

16

Анонимен

преди 7 години

Алооо Лукойл ли е? - а бензина и дизела ще спирате ли скоро че много мръснa София бе.

15

Анонимен

преди 7 години

камуняките още не са дошли на власт и вече се започна - няма ток, няма парно, чакаме хиперинфлацията на Румен Гечев.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3явно енергийната мрежа издиша и предизвиква аварии не само в София а и по цяла България.в скоро време май ще я караме на свещи.при бсп/дпс е така - забрави ли? Очаквайте купоните!

13

Развей прах

преди 7 години

До Киро кофражистаКире, много работа ви се е отворила на тpoловeте напоследък. Побъркали сте се тотално и бълвате невероятни глупости. Опорните ви точки издават голямата паника, която ви е обзела "умните и красивите".