12

Анонимен

преди 7 години

И на Оланд, на Меркел, на Обама и на Плевнелиев да им бъде завряна по една палка , незабавно!

11

Анонимен

преди 7 години

Това,че са му завряли полицейска палка в черното *** отверствие не означава изнасилване.Гадно е,но тук става въпрос за чернокож жител на предградие където 100%са престъпници и наркотрафиканти. Вижте какво става,значи чернокожите са престъпници и когато някой хване престъпник и го пребие,те започват да палят и чупят.Нищо цивилизовано не може да се очаква от *** африканци.

10

Циник

преди 7 години

Цитат: "....Тео обвини полицай, че го е изнасилил с полицейска палка.." край на цитата.Не ги ли е било г*нус полицаите?

9

Анонимен

преди 7 години

Оланд отиде да почерпи опит. Знае какво го чака човечеца.

8

****

преди 7 години

Oланд отиде при насилвания,за до го пита болили го още.

7

Анонимен

преди 7 години

Туй да не е садо-мазо на политическа тема в някакво студио за игрички с преоблечени артисти,впрочем облечени щот за облечени приказват по време на проверки,когат се преобличяли ли е станало,че как казаха от насилие в изнасилване прерасло,че още и адвокат казал,че главния артист операция претърпял,коет значи хирурзи са го шили,те пък какво ще кажат що са шили или подшивали дрешки от сценария кат на суров материал по предстставяне подобно на онуй за Кадафи-проверка,насилие,изнасилване без адвокат

6

много

преди 7 години

До Анонимен 7ти е къса паметта, в Ангия пак бяха яко мигранти и малко местни ***, а дали помниш какво им се случи после? По снимки от камерите? разследване - съд и присъда за 90%.

5

Анонимен

преди 7 години

И все пак.... поводът е?! Пише го в статията. Така ли се държат френските полицаи??! Вече нямат респекта ми- нито те нито Франция. Няма значение произхода на жертвите, тези полицаи са садисти и така могат да се държат към всеки. Правилно са ги уволнили но.... едва ли с това подобни случаи ще се изчерпат. А относно погромите, малко им е. И не само тъмнокожи протестират по този начин във Франция! Колко пъти бели младежи са чупили витрини, коли и какво ли не по време на стачки. В Англия е същото. Не са тихи и раболепни като българите.

4

толерантен

преди 7 години

Абе, тоя оландофрен посещава ли близките на убитете и жертвите на изнасилвания от чернокожи?

3

Анонимен

преди 7 години

Изнасилен и бит!? PETA и The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals да се самосезират веднага!

2

Анонимен

преди 7 години

В Африка биха докарали армията да ги застреля и всичко щеше да бъде наред.

1

Анонимен

преди 7 години

Да отиде и при крадливия Свиленградски интегриращ се,на който му отрязаха три пръста.