26

Анонимен

преди 7 години

Не знам кога е строена сградата на Народното събрание,но май идва времето и нейният таван да падне в правилния момент!

25

Следователно

преди 7 години

и фирмата, поддържаща фирмата за поддръжка на "Ечемишка" и тя нямя вина !

24

Братко

преди 7 години

Абе, къде е батко ?

23

Анонимен

преди 7 години

До MenЗащо още е на свобода ?

22

Men

преди 7 години

Защо този човек продължава да е на работа?!

21

корумпирана държава

преди 7 години

Чавека да не си губи времето и парите да съди фирмата. Той трябва да осъди държавата, министерството на регионалното благоустройство и развитие, защото те са хората които вземат порите на народа, дават ги на фирми и си измиват ръцете с това. Отговорноста е на министърката Павлова и инжинерите от държавен стандарт Тя да обясни пред съда как държавата извършва проверките! Проверяват ли работата на фирмите или само си получават корупционите такси и комисиона при възлагане на обществената поръчка

20

държавата е виновна

преди 7 години

Казях и пак ще кажа. Фирмата изпълнител на подръжката има задача да прави проверки според закона и изискванията за проверки, но основната отговорност е на министерството на регионалното развитие. Те са тези които определят коя ще бъде фирмата и какви ще бъдат задачите. Всекидневната проверка която извършва фирмата е визоална.Веднъж на година се прави задълбочена проверка на конструкции, корозия, издръжливост от инженери на държавен стандарт. Има специални уреди с които се измерва здравината

19

Ххх

преди 7 години

До 20Абе за нещо несвършено преди 10 години...Нали заради тези които казваш дойде ГЕРБ на власт ? Пак ли други са им виновни на ГЕРБ ?Какво направиха за 8 години ????

18

Реалноста

преди 7 години

Фирмата която е трябвало да ремонтира Ечемишка е на ДПС. Получила е 2,4 млн лева по времето на Станишев, но не е свършила работа.Прокуратура и Съд могат да накажат виновните, но няма да го направят, не и у нас.

17

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте пак за БСП и ДПС, които раздават милиони на фирмите си за ремонт, а фирмите си почиват на курорт с тези пари без да са свършили нищо!

16

Анонимен

преди 7 години

Фирмата,избрана с нагласен конкурс,Лиляна Павлова с нейното безхаберие и некомпетентност ,Бойко с неговият нарцистизъм и всевластие,никой не е отговорен -само шофьорът на колата дръзнал да пътува като обикновен гражданин с купена винетка,гражданска отговорност,платен пътен данък,къде си тръгнал да смущаваш далаверата на властта бе ,виж как се блъсна сам в падналата корозирала тръба,ти срещу природните закони ли си тръгнал да караш..на ти сега!

15

Ххх

преди 7 години

Абе къде е Бойко ? Дали повтаря като развален грамофон още - пътища, магистрали ????

14

Анонимен

преди 7 години

Къде е онзи умен и честен мъж *** име Бойко който ряза ленти, ленти за какво ли не, строи ни пътища, строи, строи та се забрави. Като заговореше трябваше само да затворим очи и да се принесем в неговия виртуален свят и да мечтаем, мечтаем до забрава. А всъщност ни набута в блатото на отчаянието, разрухата, предателството, липсата на държавност и морал, в общество което се състои от безлични и беззъби подобия на хора, приели съдбата си като заколение. Румънците отдавна разкъсаха оковите, заживяха

13

Изненада

преди 7 години

Е как ще има виновни? В България никога никой никога не е виновен.Щяхте да ме шокирате ако беше обратното.

12

Анонимен

преди 7 години

Ту не е институция, а фирма. Фирмата трябва да бъде съдена и да платят обезщетение какви повече виновни търси и кой да ги накаже, ако самия той не се запъти към най-близката адвокатска кантора.

11

идея

преди 7 години

Да питат Бойко за фирмата строител

10

123

преди 7 години

Това е типичен пример за безстопанственост и безотговорност на поредната държавна институция в България.Печелят обществени поръчки за милиони.Тези пари се източват,не си вършат коректно работата а замазват положението с възможно най-малко вложени средства за да откраднат повече.Когато стане инцидента,в следствие на тяхната безотговорност почват след дъжд качулка да имитират дейност и да пращат екипи да инспектират и ремонтират.Този цикъл е безкраен,защото това е най-лесния начин за забогатяване.

9

Анонимен

преди 7 години

Трябва ли да с повтарям? България - страната в която никога за нищо няма виновни.

8

Анонимен

преди 7 години

Туй е само началото чакайте да корозират сглобките на панелките дето ги санират какъв конденз се трупа а те не се първа младост. Кой каквото построил - построил скоро миналото ще ви се стовари отново на главите откм бъдещето . Няма вече Бай Тошо да ви строи язовири заводи АЕЦи да внася работници от Виетнам а вие да си клатите краката. Бог забавя, но не забравя.

7

Анонимен

преди 7 години

Няма такова понятие като колективна отговорност. Бях бригадир на бригада на тунелните съоръжения в целият софииски окръг по татово време. При такъв инцидент отговорноста не носи цялата бригада или директора а този който е отговорник на подържащата бригада. В случаят бях аз. Така че ако този инцидент се случеше аз като отговорник за бригадата която се състоеше от 15 човека влизах на топло за една десетилетка. Защото съм спал и не съм наредил на хората си да си вършат работата по подръжката!