80

Анонимен

преди 7 години

американските прасета *** - на умирачка е

79

Анонимен

преди 7 години

До АнонименО'райли няма да доживее до 2023 за да се извини. Америка не е невинна страна и там често стават ициденти, стрелби, катастрофи и аварии-----Така ще се докажат думите му, че Путин е убиец.

78

Пешо*

преди 7 години

Твърде скоро.

77

Анонимен

преди 7 години

А служителите на ГРУ, като ги хванат от "неофициалното" ФБР, бързичко ще боядисат гащичките в кафяво.

76

един там

преди 7 години

До анонимен 88,Да те щото само руснаците могат да правят провокации! На запад даже сигурно и не знаят какво означава тази дума! До един българин,Чудесно, радвам се че знаеш и руски и английски, сега остава само да намериш филма на Оливър Стоун в "тубата" и да го изгледаш! Филма е документален и предимно се съобщават факти! Има и доста цитати на великия американски писател- Марк Твен! След като изгледаш фима, искам да ми кажеш, защо според тебе е забранен за излъчване в САЩ?

75

един там

преди 7 години

До анонимен 84,Като гледам май ти си зомбирания от западната преса и медии, ама айде сега не ми се спори! Значи този, дето палиха с коктейли "***" партийния дом в Одеса, бяха сътрудници на ФСБ! Добре, ще си запиша! Само едно остава неясно- защо властите в Киев толкова се радваха на това деняние на сътрудниците на ФСБ?

74

Анонимен

преди 7 години

За съжаление *** О'райли няма да доживее до 2023 за да се извини. Америка не е невинна страна и там често стават ициденти, стрелби, катастрофи и аварии.

73

един там

преди 7 години

До анонимен 82,За жертвите в Одеса пак най-вероятно е виновен "психопата Путин"! При условие, че бяха удавени здраво в кръв протестите на "Майдана", то феновете на Плевела щяхте да виете до небесата! Само че затова, че бяха одавени в кръв антимайданските протестите в Одеса и голяма част от тези в Донбас- изобщо не ви пука! Иначе мантрата е ясна- Путин е виновен!

72

Анонимен

преди 7 години

До един там..................Как така пък реши, че точно Путин е отговорен за жертвите на войната в Украйна?..............Психопата Путин е виновен не само за жертвите в Украйна. Виновене още и за смъртта на най-малко 5000 жени и деца в Сирия и поне още толкова цивилни сирийци. Путин е морален ***!

71

един там

преди 7 години

До един Българин,Как така пък реши, че точно Путин е отговорен за жертвите на войната в Украйна? Бих ти препоръчал да гледаш филма на Оливър Стоун- "Украйна в огъня!"Има го в "тубата", само че се съмнявам отявлен седер***ст като тебе да знае руски! Той филма оригинално е на английски, ама се съмнявам да знаеш и английски! На български преведен досега не съм го видял! Също да попитам защо забраниха излъчването на този филм е САЩ? Нали там нямаше цензура?

70

Дадо

преди 7 години

Явно сам осъзнава, че е бавноразвиващ се, а може би обикновен ***.

69

Анонимен

преди 7 години

Според ТАСС изказването на О'Райли е цинично, но според всики нормални хора по света е много точно. На зло джудже, зъл прът!

68

анонимен

преди 7 години

Когато публично наречеш някого убиец е морално да кажеш и кого е убил.Иначе това е жива пропаганда,в угода на някого.А ако си истински журналист трябва да се съобразяваш с истината.или ти си просто един платен кариерист и не ставаш да работиш тая професия.Да каже просто ей така това нещо значи че някой силен на деня стои зад него и му казва какво да говори.

67

Анонимен

преди 7 години

До 2023 година джуджака ще гушне букета!

66

Анонимен

преди 7 години

А кажете чували ли сте за американската операция в Мексико "бърз и яростен" fast and furious - където обонго даваше оръжие на нарко картелите??? А? Ами убийствата с дроновете...жалки са, не заслужават никакво уважение и сътрудничество тия престъпници. .

65

Анонимен

преди 7 години

Няма невинен човек в Света, който да приеме обвинение за убийства така безропотно като Путин !

64

наясно

преди 7 години

Сега цру ще го отровят с плутоний и ще се опитват да го джиросат на Путин.

63

Анонимен

преди 7 години

"О'Райли нарече Путин убиец."Путин си трае - значи е съгласен !

62

за сведение

преди 7 години

След ВСВ, САЩ са водили 200 военни действия в над 130държава. Жертвите са 15милиона. Това по американски данни.

61

евродебил

преди 7 години

Пък Обонго взе нобела за мир.