42

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До да припомня-Ако коментарите тук отразяват истинските настроения в нашата страна-то тежко им на българите.Бива простотия,бива ама то като българската по света няма...Разбирам някой швед или американец да се върже от незнание на ленинско-комунистическите дивотии , ама да го правим ние които ядохме толкова десетилетия хурката...Аз собствено изпратих децата си на запад и зададе ли се отново работническо-селската власт заминавам при тях.Комунистическия рай го оставям на червените фенове...

41

да припомня

преди 7 години

Май сме забравили ,че Ленин и Троцки са швейцарски възпитаници. А пък Маркс и Енгелс-немски. От къде идват парите за Октомврийската раволюция?Кой я субсидира?Това за блиндирани вагони със злато,потеглили с Ленин,който е имал мисия-да унищожи и подмени съществуващото управлението и отвори Русия за западния капитал.Обаче Ленин,след като свършил успешно поставената задача ,поразмислил-вече имал цяла държава,най-голямата в света и всичката власт.Структурата му за управление била съвършенна

40

Анонимен

преди 7 години

Читатели, не се хващайте на хибридни лъжи и манипулации.

39

юбералес

преди 7 години

След като Мъск започна електрификацията с ''Гигафактори' и 'Тесла', време е Банън да се заеме със съветската власт.

38

Анонимен

преди 7 години

Четейки някои коментари тук...все повече си мисля, че българите си заслужаваме да ни управляват комунисти и ДПС, да си получават някои хора по 300лв. заплата, 150лв. пенсия, а други да стоят без работа.

37

Анонимен

преди 7 години

До ТРЪМП--НОВИЯ ЛЕНИН! - ТРЪМП ЩЕ НАПРАВИ СВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ , СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ!Няма човек, колкото пари да има, да ги хвърля на вятъра за някакви революции! Винаги ще предпочете да изхарчи твоите пари и на други. И не пише с главни букви защото издаваш слабост.

36

р

преди 7 години

Просто човека се е подиграл на комунистическия професор.С техните камъни по тяхната глава.

35

Анонимен

преди 7 години

Ех,демок-ретени!И ква стана тя?*** и умствено недоразвити си бяхте при соц-а,такива си останахте и при кап-а!Нали сте си чукчи- не четете,а само говорите!Заради такива престъпници и некадърници като вас ставащото днес е замислено преди 40-тина години и е описано преди 20 -тина! Проблемите ви,господа и госпожи, ще растат в геометрична прогресия- учи се по математика в 11 клас!Четете!Четенето прави хората "окати":през гугъла:" Михаил Любимов. Операция "Голгофа" секретный план перестройки "

34

Анонимен

преди 7 години

Той сам се определя като "Ленинист" thedailybeast/articles/2016/08/22/steve-bannon-trump-s-top-guy-told-me-he-was-a-leninist.html, но съм сигурен, че пишещите експерти тук знаят по добре от него самия за какъв се мисли.

33

Смешни сте...

преди 7 години

У западната преса бил фашист, тука Ленин му бил кумир... Според страховете на аудиторията, такава и пропагандата.

32

7

преди 7 години

A mi,da,sobirash banda ot derzhateli na kutiya Pandora/toleratnost/,davash 60 milliarda zlatni marki i pravish revolyucia.

31

Анонимен

преди 7 години

Фантазьори и утописти,които са опасни за човечеството.Всички те,имат кратък политически живот.

30

Анонимен

преди 7 години

До ТРЪМП--НОВИЯ ЛЕНИН!Глобализацията не е революция, тя е еволюционен процес неразривно свързан с техническия прогрес. Глобализацията не може да бъде спряна, но въпроса е кой и как ще я направлява.Като гледам как всички медии, което означава международните олигарси са заръфали Тръмп, то очевидно той има различни от досегашните стратегии за управление на глобализацията.

29

ТРЪМП--НОВИЯ ЛЕНИН!

преди 7 години

ТРЪМП ЩЕ НАПРАВИ СВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ , СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ!НЯМА ДА КРАДЕ ПАРИ ОТ БАНКИТЕ НА ТБИЛИСИ И ШВЕЙЦАРИЯ...КАТО ЛЕНИН И др.КОБА/Сталин/!! ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА ------ТОВА Е НОВАТА АМЕРИКАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ!

28

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА !

преди 7 години

ТОВА ЩЕ Е НОВИЯ "СВЕТОВЕН РЕД".!!ТРЪМП---ТОВА Е НОВИЯ ЛЕНИН!!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Путин сега умира от скука, лешоядите от Световните Свободни медии, или казано иначе SSмедии, вече почти не му обръщат внимание, те изцяло се нахвърлиха върху новата фигура в схемата на световното зло - президента на САЩ. Даже ***, дето по 5 статии за Путин пускаше преди, сега го е забравила.

26

Анонимен

преди 7 години

Всяка велика империя първо загнива отвътре и чак после като отслабне бива пометена от варварите. Ред е на американската империя.

25

..И ЩЕ ГО НАПРАВИ!

преди 7 години

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА ------ОЗНАЧАВА , ЧЕ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАТИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ , е ПОБЕДИЛА В ЦЕЛИЯ СВЕТ...!!!!!/.....само гдето звездата---ЩЕ Е БЯЛА.../

24

Анонимен

преди 7 години

Либеpacтите повръщат кръв, ще се задавят.

23

до 32

преди 7 години

дано