10

ужас

преди 7 години

До такъв цинизъм са стигнали медиите в САЩ че да си позволи един журналист да обиди президент на велика сила и да го нарече убиец!?без факти и доказателства!а в същото време неговата страна потопи половината земята в кръв и смърт,това е американската "журналистика"

9

Анонимен

преди 7 години

До До 2Тръмп е полуграмотен де.ил, родил се със златна лъжичка в устата. Краен популист, флагман на опростенческото мислене, с манталитет на продаващ библии креслив пастор. Харесван от предимно от полуграмотното народонаселение и разни крайнодесни, тълкуващи изцепките му както им изнася. Идеите му, ако въобще могат да се нарекат така са вредни, безумни, но и не-въз-мож-ни. Ако не беше толкова *** щеше да бъде опасен. Той просто не знае какво прави, но за щастие малко му остава.

8

Анонимен

преди 7 години

ЕВала! свърши се с лицемерието на ЮНкер и меркел - Гърция е много зле, ама ние ще я приемем. вие сте мноог добре, ама няма да ви пуснем в Шенген. СТИГА! нека казваме нещата в прав текст!

7

комонис рософил

преди 7 години

Най-свободни са медиите в Русия! Бай Дончо да дава изявления само по Раша Тудей и да я направи официална федерална телевизия!

6

Прав е

преди 7 години

Прав е и повечето от нас който следят медиите го знаят,лошото е че и Европейските медии започнаха да лъжат,клеветят и да цензурират истината като тези от САЩ.

5

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е некомпетентен и ще докара големи беди в световен мащаб.

4

Анонимен

преди 7 години

На крив Дончо ведиите му криви! Да се допита до приятелят си Владимир как да се оправи с медиите и с опозицията. Двама-трима американски журналисти да последват съдбата на Политковская и ще кротнат. Пък и няма ли мостове в Ню Йорк? Удобно място за отстрел на опозиционели са. Сравка-Боря Немцов.

3

Анонимен

преди 7 години

САЩ са във фактическа гражданска война между институциите и президента, обкръжил се с некомпетентни хора, предимно роднини.

2

Анонимен

преди 7 години

Този оли...френ или ще се кротне, или съвсем скоро ще го разкарат.

1

бмп

преди 7 години

Не е за вярване!Политик от такъв ранг (все пак това е президент на САЩ,а не премиер на Македония) казва нещата в прав текст!