14

Ананотпростидушици !

преди 7 години

.... Относно правилата и глобите - хахаха - ски патрулите, ПСС и офис марионетките от 2 етж. На кабинката "би трябвало" да са да бъдат санкционирани ..... Горките ПСС-ри да ги ожалиш, ако намалят промила по време на работа и обезопасяват и маркират уместно рисковите склонове ще намалят риска както за тяхната работа така и нищо неподозиращоте туристи , който не е задължително да търсят адреналин, а предимно попадат там без да искат следвайки наторялния наклон на терена Ечмище !

13

Ананотпростидушици!?

преди 7 години

Всички сте големи разбирачи , нищо че поне полувината От ВАС мили коментатори не са се качвали в планината и нямате елементарна представа каква е ситуацията, и правилата в нея !Ечмище е посредата на Ски зоната която Юлен Трябва да убезопасява от години насам но така и него прави - хора са загивали не веднъж поради нехайството на концесионера - ако си неопитен, слаба видимост или просто шанс следваш наклона надолу между платото и Томба няма как и да искаш да я пропуснеш ! .....

12

Wiia

преди 7 години

Bravo na angliiskata kralica - pratila mu e helikopter daje!

11

Grammar nazi

преди 7 години

Марийче, пак да питам - ти с изпит по физическо ли влезе журналистика, та не знаеш правилото за пълен член? И защо не си намериш грешния пълен член, вместо да триеш коментара за това? За образован човек би трябвало да не е голямо усилие...

10

Анонимен

преди 7 години

Първата ми мисъл беше: да беше пукнало *** щом застрашава живота и на другите. Но толкова първосигналност не е на хубаво... Радвам се, че всичко в приключило благополучно все пак.

9

xaxa

преди 7 години

Да видят кой ще му прави метани и кой ще му носи куфарите. Пък с тези проблеми в таза може да се наложи и кожените дисаги да трябва да му се носят. Трябва да си пазим името на гостоприемен народ.

8

до 9

преди 7 години

Кой и как да го глоби бе?Кой служител,на коя институция ще се осмели да глобява британец?На тях всичко е позволено!Справка-случаят Майкъл Шийлдс!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Сега да заплати всички разходи, защото не искам за моя сметка да спасяват *** англичанин.

6

Ако

преди 7 години

беше руснак,краварофилската *** щеше да бълва обиди и люти клетви,но нали е от господарска зя тях нация,мълчат като риби!

5

Анонимен

преди 7 години

Да го бяха оставили да отлежи до пролетта.

4

Анонимен

преди 7 години

сноубордист, му кажи и повече не го обиждай. тия освен да правят поразии друго не знаят. трезвен и нормален сноубордист не съм виждал, всички са пияни *** до един.

3

смЕх

преди 7 години

Сега да го метнат и от балкона тия нали за това идват да къркат и да се пробват колко са безсмъртни.

2

Шопо

преди 7 години

Ще плати ли масрафа ?!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Дано си вземе поука.