86

Смях

преди 7 години

Трябват им бачкотори на швабитее

85

Жеко

преди 7 години

Каапути не се караите за бооклуци .. ходете на митинга на слави....

84

гадост

преди 7 години

Социалист и белгиец - най-отровната комбинация за България.

83

индустриалец

преди 7 години

А бе накъде без индустрия. В България и пирони не могат да произведат!Бях миналат година на пазара, че и български чесън няма!

82

Дърт самунист

преди 7 години

М,дава.Ако излезем от ЕС,отново трябва да правим ТКЗС-та,отново национализация,колективизация. Селскостопанската техника и хиляди декари земя собственост на номенклатурчици от БКП-БСП директно в колхоза,както след 1944 година.Арендаторите да облекат дочените дрехи и в обора ,а техен бригадир да е общият неграмотен работник върл комунист от новата модерна БКП.Който недоволства директно в Белене.Как е другари.Съгласни ли сте да се върне лентата от мрачните години на комунизЪма?

81

Анонимен

преди 7 години

Този е отявлен ***-ноид. Рашка му плаща за да говори глупости и нашите патриоти и ***-ноиди му се радват и го аплодират.

80

искам да попитам

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА "Членство в НАТО и ЕС на всяка цена.."А това по какъв начин?????????????

79

Анонимен

преди 7 години

Прав е човека по близо сме до Евразия отколкото до ЕС.

78

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Членство в НАТО и ЕС на всяка цена... - в противен случай рашките да са ни плячкосали... - и трябва да чакаме още 45 години в мрак...

77

sid

преди 7 години

Чудесно предложение тъкмо няма да имаме ангажимент да пазим външните граници на евротсъюза.Ще пуснем една рекламна кампания за всички емегранти колко е хубаво в Белгия и отваряме грниците за там.Боже колко ще ни улесни ,и без това нямаме никаква полза от Белгия.

76

Бай Иван

преди 7 години

Мон шер, когато на българските земи е имало население с култура ,в средата на Европа са се разхождали глигани. Но ние Вярваме в еволюцията ва видовете.

75

Анонимен

преди 7 години

Ам и то и аз искам България вън от ЕС. И да плащат неустойки за пропуснати ползи. И нанесени морални и материални щети.

74

Анонимен

преди 7 години

Да верно е преди 2007 добре се справяхте червени ***. Сега вече сте гладни и вииииете, като руски вълци.

73

месара

преди 7 години

то още след първата година се разбра че тоя измислен ес е гнил и нищо хубаво няма да се случи - освен за меркел и за всички тия дето станаха милионери в брюкселския далаверник ! разпадането е неизбежно но дано е по скоро та всичко да си дойде на мястото - ние хубаво не видяхме , а само забрани , санкции и наредби как да живеем - та чак се стигна до кривите краставици , казани за ракия , и пращане на касапи на специализация за хуманно убиване на прасета ! е айде збогом драги " европейци "

72

Божил

преди 7 години

Тежък за зелените червени мозъчета въпрос:Роми ли са Романови от руската царска династия,или роми ги избиха??? Едно от двете ще да е- вие кажете кое!

71

Несъгласна

преди 7 години

До анонимен 119НоАло, анонимния, това по-долу го написах заради некадърни *** като тебе, които искат да изядат целия свят и пак да им е виновен.

70

Ala_Bala

преди 7 години

Много добре. Каквото изсмукаха от нас, стига им. Забравиха какво са правили и какви зверове са били в Африка! Грабители долни!

69

Божил- П.С.

преди 7 години

Преди началото на червеното иго (1917 г.) руснаците са били близо 10% от населението на света. Днес,в края на червеното робство те вече са 1,5% от населението на света а до края на XXI век успешно ще станат 0,4% от населението на света,ако някоя голяма война не сведе броя им до 0,1%.

68

Несъгласна

преди 7 години

За Белгия и други западноевропейски държави е наистина по- полезно да сме извън съюза, защото се наливат колосални средства, за да имаме относително приличен стандарт на живот. Но за нас това е самоубийство, въпреки че мнозина тук са отворили нагли уста да плюят по ЕС, макар отлично да знаят, че никога няма да се справим сами дори и на една десета от сегашното положение - всеобщата липса на обществен морал много бързо ще ни завлече към дъното.

67

Анонимен

преди 7 години

Незабавно НАТО и ЕС вън от България!Прав е тъпотоВалонскоКопиле!