154

Хитър Потър

преди 7 години

"Никой не е целял да се случи това" ....аз пък мисля че някой точно това цели ... и то от 26 години ...! Защо тогава през месец-два ,загиват по една дузина невинни хора ...! Защото няма контрол и всички престъпници се чувстват не досегаеми...! А иначе всички средства за ремонти се "усвояват" ...100% ...!

153

Васил

преди 7 години

Директорът на "Поддръжка" от АПИ трябва да бъде застрелян. Следващият няма да позволи подобен инцидент да се случи. Елементарно...

152

Анонимен

преди 7 години

Нация от мрънкачи.Ако не беше Борисов нямаше да е започнал ремонта и на другата тръба. Но за такива наивници - само това заслужавате - управление на БСП+ДПС, вдигане на пенсиите с 5 лв, нито км нов път, емигриране на още млади и затъване в мизерия!Честото!

151

Анонимен

преди 7 години

Не знам кога се ремонтира.Работници се мяркат от време на време.За събота и неделя да не говорим.За това време може нов тунел да се прокопае.Едва ли в друга държава се ремонтира с такива темпове.

150

Драгомир Димитров

преди 7 години

Пиша на всички АНИНИМНИ, "кометатори"Не се ли сещате, че до изборите ще има още такива инциденти. Ето, вземете днес проблемите с електро топло инцидентите в столицата.Трябва да са още по-виновни виновните.....Бойковите магистрали, да не дава Господ може да станат Норини.......

149

Анонимен

преди 7 години

Борисов и Павлова трябва да са на бесилото колко милиарда откраднаха със актуване на европроектите.Да се направи одит на фирмите изпълнители и да се дадат на прокуратурата.Долу фирмата герб.

148

Анонимен

преди 7 години

Платила дъм 97лв винетка,колата ми е със зимни гуми ,всички данъци са ми платени ,а когато завали сняг затварят Бойковите магистрали и Павлова вместо да ги чисти и поддържа призовава не пътувайте,сега жената умря убита от нейното безхаберие¡!!!Няма прокуратура и съдебна система у нас,няма наказания за оядените политици и любовниците им!

147

Трошан Мулев

преди 7 години

Шофьор съм от 1988г.И нямам спомен досега т. нар. автомагистрала "Хемус" да е била отворена изцяло,открай до край в двете си платна.Все нещо се прави,все нещо се ремонтира -та до днес.И какво значи "никой не е целял .."и. т.н.-напротив ,при малоумния начин на строене и поддържане на пътната инфраструктура в България подобни нелепия са неизбежен резултат.И не на последно място-винетки по 100лв. ,гражданска,зимни гуми,глоби по 500лв за кво ли не и т.н.Всичко това за да ни убиват ламбит по пътища

146

ник

преди 7 години

Това което се построи при соца ,при демокрацията само осветлението не могат да му поддържат

145

реалист

преди 7 години

Както се правят проверките и профилактике на тунелите така се извършва и санрането. Имитация на дейност и крадене на едни пари. А в същото време няма пари за здравето на хората и всеки се спасява както може.

144

Анонимен

преди 7 години

Какво ще се случи със санираните сгради,като се знае кои фирми печелят поръчките не ми се мисли.------------Със сигурност повече ще искарат от комунистическите ви чудовища, които не изкараха и 10 години и добре, че ГЕРБ хората поне нещо поддържаха през това време!

143

Анонимен

преди 7 години

До До 139 Пабло ЕскобарХич не са много ползваш целата пътна мрежа а като бонус получаваш билет за оня свят!

142

Анонимен

преди 7 години

То и при управлението на БСП да видим какво се случи:Виденовата хиперинфлация ш няма виновни.Цанков камък 2 млрд лв - няма виновниБелене - 5 млрд заеми пак няма виновни.КТБ - 3,5 млрд платихме пак няма виновни, при положение че Орешарски беше на власт, а Искров управителят на БНБ беше назначен от Станишев

141

Анонимен

преди 7 години

До 151Същото щеше да се случи който и да беше на власт понеже тези наводнения станаха поради немърливостта на общитните последните 25 години. Нито тройната нито БСП никой не е обърнал внимание там. Дори ГЕРБ. Така че виновни сме всички ние че ги допускаме.

140

Анонимен

преди 7 години

Аз ако съм на човека ще съдя цялата вмирисана дъжава до дупка в Страсбург.

139

Анонимен

преди 7 години

И както винаги виновни няма и няма да има :))) пропаднала ***...

138

Психодиспансер

преди 7 години

Тъжна държава..... И търпелива ! Две каци свинехора изяждат всеки крепителен елемент на държавността. И хората седят по диваните, цъкат с език и попържат с пълна уста с охладено пиле от ЛИДЛ (метафората е произволно избрана). А свинехората пълнят кочини с пари и рупат и рупат ......

137

Анонимен

преди 7 години

В управлението на ГЕРБ какво ли не се случи? Бисер, потопа във Варна, потопът в Мизия, Хитрино, мега катастрофа в тунел на Витиня, падаща конструкция от тунел и др. За с. Бисер - няма виновни!За потопа във Варна - няма виновни!За катастрофата в тунела пак нищо, няма информация, няма виновни!За вчера пак няма да има виновни!Задавам си въпросът как управлява ГЕРБ през тези години?

136

до 134

преди 7 години

Току що минах под виадуктите,няколко от колоните са ремонтирани да,но останалите са с окъртен бетон и на желязо!В най-скоро време няма да се учудя и магистралата да рухне....А старият път през Витиня е в трагично състояние,дупки и *** на килограм!

135

Анонимен

преди 7 години

Какво се лъжете, никой нищо не е правил по тези конструкции и никой, никога не е оглеждано. Ден да мине др. да дойде и парички от обществени поръчки да се усвояват и това е? Забравихте ли как един човек пострада тежко на входа на София на същата магистрала от паднал бетон от виадукт? В БГ дупки ли да гледаш и пазиш, от падащи предмети ли да се пазиш не знам?