10

Кьорсуфра

преди 7 години

Румъния са по добре от нас в това отношение.При тях има поне осъдени политици и като водата безобразията на някого го иска повече изпращат на безплатен хотел.Кога това ще се случи в БГ.

9

111

преди 7 години

Като протестите при Орешарски.КОЙ ли ги плаща там?И коя ли банка в Румъния ще фалира?

8

Не

преди 7 години

Токущо се отказаха от плановете.

7

Анонимен

преди 7 години

До ДаЗа 500 лв.рабоят единствено некъдърниците и нискообразованите! С автомобилите нещата са малко по-сложни,но точно тези с по 500 лв. заплата умират да се фуклявят със стари но маркови брички,а като идат на бензиностанцията слагат за 5 лв бензин или си купуват смартфони за по 1000 лв,но иначе говорят по Вайбър!

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Комунисти е събирателен образ на хора търсещи просперитет в живота с интриги ,далаверки на селско ниво и винаги на чужд гръб

5

До 1

преди 7 години

Аз моето момче съм сред палмите и близо до океана, но 99% от Българите са с 500лв.По стар обичай ти гледаш само себе си, кораба потъва и дори да правиш 10000лв пак ще те повлече но лошото е че по далеч от носа си не виждаш.

4

Анонимен

преди 7 години

Грандпа Жорож свърши кинтите и няма Майданчик.

3

до 3

преди 7 години

Говори в единствено число,не всички са загубеняци работещи за 500лв.....нали се сещаш?

2

Да

преди 7 години

Отговора е да и дано, но затова и ще се оправят.А ние ще си седим на село, ще караме 15 годишен мерцедес при заплата 500лв и ще си мислим че не сме третия свят!Честито

1

Анонимен

преди 7 години

И там комунистите ги забъркаха едни!