67

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

тоя има две професии политик и предател но предател се появи в бг нова професия която се плаща в евро и долари а не в левове

66

1

преди 7 години

местанееееее 30години лиза за..дни...ци в сараите,вече мислиш,че си станал политик ли,ако не са медиите,досега си бил забравен,никой не иска предател ,като тебе,да се криеш в турското посолство,и сега да се правиш на голямата работа.

65

Анонимен

преди 7 години

Репресии има в Кърджали от страна на Цвета Караянчева.Само,че тя не заплашва,а директно бастисва хората,пряко или косвено,но е факт!Стотина са вече жертвите на нейните безчинства-ранно пенсионирани/насилствено/,уволнени,съкратени...За сега няма само разстреляни!

64

Нафарфорий

преди 7 години

Местане,Местане!Да та *** който та хване!

63

РОССИЯ

преди 7 години

тоя пак ли се появи на белият свят ей предател и продажник я се махай то бг ти предаде дпс и продаде бг

62

анонимен

преди 7 години

кажи за аудито на свадбата от посланика на турция нали тои заплашваше хоратав кьрджали че ще им секне бизнеса ако не гласуват правилно хаиде изчезваите в турция и не се врьщаите

61

голяма изненада

преди 7 години

До Некъв кестенТоя,ако ДС не го подпрат с броенето на бюлетините,ИЗОБЩО не го виждам в парламента!Ама изобщо!

60

БЪЛГАРИН

преди 7 години

ДА ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ---ДОСТ И ДПС ЗАЕДНО С НПСД--ПАТЕРИЦАТА ЩЕ СА ИЗВЪН--ЗАКОНА ЗА ПАРТИИТЕ ТЕ СА ЕТНИЧЕСКИ И АНТИ БЪЛГАРСКИ

59

Некъв кестен

преди 7 години

Това е изключително дразнещо. Тоя по мои спомени е бил около 20 години в ръковдството на ДПС. И тоя, като авера си Боко, много скача на ръката, която го е хранила. Не, че харесвам Доган или комунистите, но не е нормално да ги венцеславиш докато си с тях, а като не си - изведнъж да са лоши. Боко е същият - всички в ГЕРБ са антикомунисти и всичките са партийни членове(БКП). И Местан не е по-стока. Говориш ми за евроатлантизъм и ДПС са зли, ама беше с тях и беше в ДС. Ай сиктир е, аман от вас.

58

Анонимен

преди 7 години

Vsichki turci,pomaci i romi da se saberat pod shapkata na DOST istinskata partiya na naroda,DPS tova rakovo obrazuvanie zaedno s komunistite oglozgaha BULGARIA

57

Анонимен

преди 7 години

По-добре боянски сараи, отколкото истанбулски такива !

56

Случаен

преди 7 години

Е, на това му се казва РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ , и то своите!

55

Анонимен

преди 7 години

Тоя колко години трябва да го гледаме. Българите дето се имат за турци до кога ще вярват на празните приказки, а няма да забелязват, че им взеха поминъка и реално нищо не правят за тях. 27 г. само празни приказки и една шепа живеещи добре. Такива разделящи народа хора трябва да бъдат наказвани, а не да живеят на гърба на другите. На всякакви партии вече е дошъл края до тук нищо не направиха, а само си напълниха джобовете. Народа не живее добре и се е върнал 100 г. назад.

54

Анонимен

преди 7 години

А когато беше шеф на ДПС, не говореше за етническия монопол на ДПС.Мислех Местан за по-умен,а той си бил елементарен демагог.Българските турци вкусиха сладостта на европейската демокрация и Европа без граници и няма да гласуват за човек който е на пряко управление от диктатора Ердоган.Различията в манталитета между нашите "европейски" турци и ердоганските ще пораснат дотолкова,че нашите ще се срамуват от забулените си братовчедки.Дано още 100 год. управлява Ердоган,а Местан да го ду...

53

bluesky1

преди 7 години

Местане, Местане..и ти и Касим Дал и Исман Октай.., докато ви назначавах за лидери и си живуркахте, беше супер и ДПС беше най-великата партия и Доган беше най-великия държавник! Новите партии не сте с нищо по-различни от партиите на статуковото, към което се отнася и ГЕРБ вече! Промяната няма да бъде извършена от стари изтъркани политически ***.....и!

52

До Българина

преди 7 години

ДПС беше регистрирано т БСП. Медиите затъмниха това като оставиха хората с впечатлението че това стана под натиска на СДС. Това обаче не е вярно.

51

Анонимен

преди 7 години

Тоя да ходи да пасе овцете...ще види 4% на върба

50

глупак си

преди 7 години

До БългаринаДПС го регистрираха комунистите ,защото всички турци щяха да гласуват за СДС.ДПС и БСП са създания на руските служби и резултатите са видни в момента.Не случайно ДПС заби нож на първото правителство на СДС.Що за дурак си ,за да напишеш такова порно.Или си ***,или платен ***.

49

Анонимен

преди 7 години

От 1989г. до сега почти всички партии бяха във управлението на държавата пряко или косвено със задкулисни уговорки,освен Дост и Евророма сега е техен ред да ни Оправят отвсякъде.

48

Лъв

преди 7 години

Как така ще се бориш със сарайте,докато ДОСТ се управлява от сарая на диктатора Ердоган