98

Алф

преди 7 години

Майтап бе Тръмпи.

97

Анонимен

преди 7 години

Какво я хвалите тая статуя с хитлеристкия поздрав

96

Анонимен

преди 7 години

В превод името значи "огледало". Има и daily mirror, също толкова "престижно" издание, в превод също "огледало".Казват се "огледало" защото показват всичко НАОБРАТНО, и дори не ги е срам да си го признаят :)

95

Петърчо

преди 7 години

Това как пречи на германците подкрепящи фрау Меркел и вярващи на глупостите на Шпигел и подобни на него медии да надуп.ват на емигрантите? Човека се опитва да не напълни страната си с потенциални религиозни фанатици. Нека си ги настани Фрау Меркел въпросните бежанци вкъщи щом е с такова голямо сърце. А кой го пита обикновения германец как се живее в такива условия. Еми щом никой не го пита то и той няма да пита никого дали да свали настоящия канцлер от власт. Стига и толерираха глупостите.

94

Морски

преди 7 години

За незнаещите - статуята на свободата е олицетворение на Сатаната,подарена от Франция на САЩ.

93

WTF

преди 7 години

Доскоро сякаш около президента на САЩ имаше някакъв ореол на фигура с авторитет (дори и при онзи тексаски алкохолик Буш). Около тази буца има само лой и глупост.

92

Тръмп Велики

преди 7 години

Статуята на "свободията" е също толкова "хубава" и "полезна" като мавзолея на ленин, хелоуин, баба марта, сурвакането, нестинарството и все други такива "мили" и "приятни" традиции. Събудете се, защото често преди смъртоносното захапване жертвата бива упоявана така, че да не реагира на нищо като, че това е нещо сериозно.

91

Само Тръмп

преди 7 години

А вестник Шпигел и редовия човечец дали се е запитвал какво е статуята на "свободата" и какво стои зад нея ?

90

Тръмп е велик

преди 7 години

Чудесно. Както многократно е ставало в историята, често дори глупаците могат да свършат правилната работа. Много добра фотография. Ако знаехте какво е статуята на "свободата" и какво стои зад нея и ако сте човек, а не "човек" - вие сами ще отрежете главата на тази статуя.

89

Анонимен

преди 7 години

Абе бай Тръмпе, я наложи една забрана и за германци да влизат в САЩ, па да видим тогава кон боб яде ли и какви ще ги мъдрят либераските им кухарски кратуни!

88

haha

преди 7 години

Шпигел беше германско списание поне преди години. Сега кой му задава "директивата" не знам. Но при всички случеи Шпигел проявява лош вкус с карикатурата си. Това е най-малкото което може да се каже. Дойче Веле и Шпигел приличат на СНН...

87

Анонимен

преди 7 години

И в "Шпигел" журналистите трябва да ядат, както и нашите "пишман" хурналисти ...И те пишат каквото им "подскажат". :)

86

Анонимен

преди 7 години

Както се мъчи да ни убеди днесбегето, "авторитетното" германско списание "Шпигеле водещо в ЖЪЛТАТА преса в Германия. Има нЕкои, които "шпрехаме дойч", все пак.

85

а1

преди 7 години

2011 г. Обама издава същата забрана, но тогава тя остава напълно Незабелязана от световната "общественост".Днес, когата Тръмп подновява указа на Кениеца, същата тази пасивна общественост се изправя в защита на така наречените "бежанци"!?По принцип не подкрепям външната милитаристична политика на САЩ с намесата си във вътреншите работи на другите държави чрез налагането на своите "либерални ценности" с помоща на "оранжеви революции" и военна сила!Но, Тръмп е първия който се отказва от нея

84

БАБА БУНА

преди 7 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ С ЧОВЕКА,КАКВОТО Е ОБЕЩАЛ,ОБИКНОВЕННИТЕ АМЕРИКАНЦИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО,СЕГА СИ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА И ТО ЯКО,НАШИТЕ ЕДНО ОБЕЩАВАТ,ДРУГО ПРАВЯТ,ББ ОБЕЩА ЮЖЕН ПОТОК И БЕЛЕНЕ,СЛЕД ЕДНА ГОДИНА Е ОБЪРНА,СЕГА ОБЕЩАВА ДВОЙНА ПЕНСИЯ,МИНИМАЛНА ДВОЙНА,А ПЪК НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВА ИКОНОМИКА.ТРЪМП ИМА ИКОНОМИКА И ПРАВИ НЕЩО,А НАШИТЕ СИ ИГРАЯТ НА ЕЛЕКТОРАТ.ОСВЕН ДА ВЗЕМА КРЕДИТЕ И ДА ГИ РАЗДАВА ,ДРУГО НЕ МОЖЕ,ТОВА И АЗ МОГА БАБИНАТА.ТАКА ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СПЕЧЕЛИХАТРЪМП

83

дональд иванович

преди 7 години

Не всичко е пари, приятели, не всичко е пари. И който какъвто го вади, от такъв умира. Ще има да им гледаме сеира сега отмяната на санкциите срещу руските държавни чиновници за какво ще се изтъргува. Щото така.

82

Анонимен

преди 7 години

До До шорошите Не им харесва, защото тогава хранилки за сегашните немогливци и тр-олове няма да има. Старото си отива трудно и често с кръв!!! Тези, които са се научили друг да им плаща сметките и да ги търпи, трудно ще се отучат. Но со кротце, со благо и со малко к.тек ще стане.

81

Факт

преди 7 години

До АнонименЕв.реите* подкрепиха Тръмп и само те могат да го махнат!В конгреса и Сената е пълно с хора на тяхна хранилка!Така че.....*Без Сорос.Само че май ще го отлюспват от Синедриона за самосиндикални действия.

80

До шорошите

преди 7 години

Тръмп казва, че трябва да се засили американската икономика. Реалната икономика, която направи Америка силна, не финансовите далавери, които правят 10 човека и 10 000 техни слуги богати, а останалите бедни и нещастни. Какво не ви харесва това, *** на НПО-тата? Тръмп казва, че трябва да се затегне контрола по границите на Щатите, защото от Мексико влизат милиони нелегални, които се занимават с престъпления или в най-добрия случай работят нелегално и не плащат данъци. Защо сте против????

79

Хм

преди 7 години

***,не ***-вехтата свинкя Меркел си заминава!Време е германците да се замислят кой истински мъж ще оправи ос.раното от нея!А на Тръмп му дреме какво мислят за него разни ***.али(и лес.ийки)....