123

Сляпи

преди 7 години

Българския народ е като под черна магия - всяка година едни и същи лъжи, едни и същи хора, едни и същи глупости ... тъпчем на едно място през последните 20 години докато останалата част от Европа е светлинни години напред.Даже и Румънците не можем да настигнем, ужас!

122

Анонимен

преди 7 години

Другарко ще обещаеш ли, че вече няма да ми нападате мадрата?

121

Анонимен

преди 7 години

До ЦигaнинНякой като не могат да се аргументират против БСП ЗАПОЧВАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ изстръкани клишета ,като комунисти ,като Виденов ,планова икономикая кажи аргументирано кога бсп когато е била на власт не е фалирала държавата

120

Анонимен

преди 7 години

Скоро не са ходили в Москва да дават обещания.

119

....

преди 7 години

До АнонименКато че ли руския цар не взима тонове злато след освобождението,3 пъти фалира държавата,Ами какво направихте с Македония.Да не говорим че искахте да създавате още колко нации.Да не говорим че като ни окупираха избихте ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА .... доста дълъг списък....

118

....

преди 7 години

До Заглавието е сбърканКиреееч !!! Прясна рибаааа !!! Аиде на кукуруза хорааааа ,Партията иска ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ.Признайте КРИМ и след някоя друга година ДПС да си вземе Румелия :) Гледох по БНТ Професор на който даскала му по история не знае кой е ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ МАЙМУНИИИ,Хитлер ви трябва на ВАС !!!!

117

Анонимен

преди 7 години

Тате обеща да ми купи колело ама друг път ?

116

Анонимен

преди 7 години

Партия унищожила цвета на нацията , поставяща интересите на друга държава над националните . Какво да очакваме от вас , нови по-скъпи енергийни проекти - източване на милиарди към Русия .

115

Анонимен

преди 7 години

49 конгрес ! Кога ще се откажете от БКП,кога ще се извините за 120000 избити .

114

Анонимен

преди 7 години

ПАРИ АМА ЗА КОГО ? ЗА ТЯХНАТА НОМЕНКЛАТУРА ,ЗА ДОНАГУШВАНЕ НА НАГУШЕНИТЕ СОЦ МИЛИОНЕРИ.....НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ЧЕ ЩЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ,ЧЕ ЩЕ НАМАЛЯТ СВОИТЕ ЗАПЛАТИ ЗА ДА ОСТАНАТ И ЗА БОЛШИНСТВОТО БЕДНИ ТРУЖЕНИЦИ , ЩЕЛИ ДА ВЗЕМАТ ОТ ПО-ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ ДА ДАДАТ НА ПО-НИСКИТЕ ЗА ДА ИМАЛО СПРАВЕДЛИВОСТ , АМА ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ОТ ВАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ И ДА ДАДЕТЕ НА БЕДНИТЕ ,КОИТО БИЕ ОБРАХТЕ ! ЛЪЖИ ,ЛЪЖИ -ВЕЧЕ 27 Г. ЛЪЖИ И ОТ ВАС И ОТ ДПС И ОТ ГЕРБ !

113

Анонимен

преди 7 години

Лъжлива Нинова и нейната шайка национални предатели милеят за Българя в руска орбита, а децата им на Запад.

112

Анонимен

преди 7 години

Помня, как БКП, ми обещаваше светло бъдеще през 1980 година.....Да, ама не. БСП не отстъпва на БКП по лъжи, нищо чудно, че лидера на БСП е наречен г-жа Лъжа.

111

Лошо ми става

преди 7 години

Върви директното предаване на конгреса по телевизията. От тези обръщения "другарки и другари" ми се обръща стомаха. Каква промяна? Какви 5 лева?

110

asko

преди 7 години

Цитат: "С обещание за по-високи доходи за лекари, учители, научни работници, служители в сектор "Сигурност" и военни"..а другите да го дуфат...нали?!!!Тия всичките смучкат от бедният данъкоплатец..браво Нинова..евала бе Курнелио !

109

Леле, Боже!

преди 7 години

Какъв нагъл поглед има жената от снимката!И какви стиснати устни, като на човек, който е освирепял от инат и има за цел да постигне нещо напук на останалите!

108

Анонимен

преди 7 години

Тая умница, щом иска да възроди нацията, та да станем 8 милиона, защо има само едно дете?

107

сминдух енд чесън

преди 7 години

По обещанията ще ни познаете,никой не дава това, което ние обещаваме.

106

Заглавието е сбъркан

преди 7 години

Заглавието е сбъркано. Да се чете "БСП обещава повече работа - неуморен труд за България". Присъединете се!

105

Стар партизанин

преди 7 години

Слава на БКП!

104

Читател

преди 7 години

Влизам с добро чувство да почета из сайтовете,но попадам в уханието на разложи телните процеси на едно самоунищожаващо се "общество"."Общество",омерзено и раздвоено-жертва на алчни евроатлантици,неолиберали и антикомунисти."Общесто" доброволно и сляпо заразило се с чужди "идеали и ценности" пренебрегнало своите,обезобра зило Род и Родина.Фактите са налице.Едно бездуховно "общество",отразяващо се в криво огледало...Ще ми е нужен дезинфектант.Останете си в блат ните процеси.Там ви е мястото!!!!