238

Боби

преди 7 години

До Анонимен 328не Ано Умни САЩ се ***** на проблема като направи прецедента КОСОВО. Ако го нямаше Казуса Косово тогава нямаше да ги има казусите Абхазия, Осетия и КРИМ и поради факта че Косово е легитимен колкото и да не им се иска последвалите го казуси също са легитимни.

237

бг

преди 7 години

Краст.ите в Брюксел да настояват нацистките САЩ да върнат Флорида на Испания (членка на ЕС ).

236

Анонимен

преди 7 години

И с Руската земя разполагат самите руснаците а не краварите ! Що не върнат Калифорния и тексас на Мексико ??

235

Анонимен

преди 7 години

Та и Аляска е Руска -що за нея нито дума ? Ами Косово амиГуантанамо що за тях нито дума ? Ъ ?

234

ВЕЛИКАЯ РУССИЯ

преди 7 години

До КРИМ Е УКРАЙНАУкрайна е ама другия път. Крим винаги е бил Руски. Това, че на времето пияния украинец докопал се до властта Хрусчов го е подарил на укрите не означава, че е украйнска територия. В Крим живеят само руснаци преди е било така, сега е така и така ще си остане.

233

ед ин там

преди 7 години

До анонимен 328,Ти пък като четеш бързо, явно прскачаш редове и ти убягват доста факти! Реално от ядреното оръжие на Украйна повече се страхуваха тогава на запад! Пък по това време Русия правеше всичко, каквото и каже новите силни на тогавашния ден! Махнете се от Германия- махнаха се, дайте ни газ и нефт на безценица- дававаха им! Само да те питам, дали при условие, че Украйна притежаваше ядрено оръжие, западняците щяха да се осмелят да правят преврати в Украйна?

232

Анонимен

преди 7 години

Няма как санкциите да се отменят, алтернативата е ВОЙНА! Русия се изс..а на международното право, погази го зверски с Крим. Истината е, че сега решение на проблема просто НЯ-***!

231

Анонимен

преди 7 години

уплаши, ако беше демонстрирал решителност на момента, изпращайки 2-3 самолетоносача в Черно море Путин щеше да насе..е и подвие опашката,, но НЕ, Обама не е Рейгън, уви, май...та абдикира от световните проблеми, хвърляйки света в хаос.

230

Анонимен

преди 7 години

Много, ама много *** народ има, мъка голяма. Ще го обясня бавно, ако някой не може да чете бързо. Та, навремето, когато Украйна се отказа от ядреното си оръжие, цената беше да й се гарантира неприкосновеност на границите и липса на претенции към суверенитета (общо казано). ГАранти!!! на ТАЗИ МЕЖДУНАРОДНА договореност станаха РУСИЯ, САЩ и АНГЛИЯ!!! После Русия като ку...ва НАРУШИ този договор - достатъчен повод за война, НО, ОБАМА беше президент и ..., санкциите заместиха войната, щото онзи се

229

ГБ

преди 7 години

"ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ ТРЪМП НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ ТОЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ООН,СИГУРНО ЩЕ БЪДЕ СМЕНЕНА,"Ха, ха! Друг път! Тръмп оня ден я назначи. Ако на някого още не му е ясно, Путин си намери майстора.Я сега руски самолет да прелети в опасна близост до американски боен кораб, ама не смее. Това да не ти е добричкият Обама.

228

Анонимен

преди 7 години

Ми що не върнете Аляска на руснаците ! Ъ !

227

Бай Йордан от Сливен

преди 7 години

Ей тук ей сега е момента бай ви Тръмп да използва любимата си фраза: "Ms. Hailey.....you FIRED!"

226

Как е у нас

преди 7 години

Радев е един обикновен ***, когото червените заставиха да се прецака, защото те нямаха кандидат. Ожениха го за любовницата му много набързо преди изборите. Сега Радев Селяка дори не знае къде се намира , а ПиАр му е собствената жена, която е почти неграмотна!Неграмотния народ си избира такива

225

Анонимен

преди 7 години

"Украинци проливаха кръвта си за освобождението на България"Toгизе нямаше укри. Всичките се пишеха руснаци. Недей да лъжеш нагло.

224

БГ

преди 7 години

ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ ТРЪМП НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ ТОЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ООН,СИГУРНО ЩЕ БЪДЕ СМЕНЕНА,МОЖЕ БИ СЕ ГОВОРИ ОЩЕ ОТ СТАРАТА ВЛАСТ.СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ВИДИМ,ДОКАТО ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНИ.,ПРИ ТРЪМП.ПРИ НАС 27 ГОДИНИ ЗАТЪВАМЕ В РОБСТВО,СКУБЯТ НИ ОТВСЯКЪДЕКАЗВАТ ,ЧЕ СМЕ БЕДНИ,ГЛУПАВИ И НИ ВЗЕМАТ ПРИРОДНИТЕ БОГАСТВА,НЕ СТРОИМ НИЩО,ИСКАМЕ ДА КАРАМЕ МЕСЕЦА НА ВОДА И ТОК.,МЕЖДУ ДРУГОТО МАЛКО ХЛЯБ И КИСЕЛО МЛЯКО,КАКЪВ УЖАС ОТ 27 ГОДИНИ КОЛОНИАЛНО РОБСТВО,САМО БЕДНОСТ И ВИСОКИ ЦЕНИ.УКРАЙНЦИТЕЩЕНИСТИГНАТ.

223

али баба

преди 7 години

САЩ НАСТОЯВАТ.....АЗ НАСТОЯВАМ ФАЩ ДА СИ СЪБИРА БАГАЖА ОТ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА...НА НЯКОГО Х-Я ЛИ ДЪРЖЪТ НА 2- МЕСТА........МАРШ В КИРЛИВАТА ВИ АМЕРИКА....

222

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 310Какъв е този украински народ, дето едвам чете на украински, а у дома си говори на руски. И ние си имаме един такъв народец преди време западняците, а и комунистите след това, го нарекоха "македонски". На тия два "народа" историята може да се прочете в един sms.

221

Анонимен

преди 7 години

Много ги боли за Крим. Те си знаят, че е руски, но от това спичането е още по-голямо. Тая леля да вземе да прочете някоя друга книжка.

220

Анонимен

преди 7 години

Украинци проливаха кръвта си за освобождението на България, а безродниците плюят по техните правнуци защото си защитават страната от терористите в Донбас (финансирани и подпомагани с танкове, ракети и автомати от международния терорист Русия)! Аз казвам, че няма нищо, което да победи коравият украински народ, който преживя руско робство, 80 години съветски комунизъм, голодомор, Чернобил, олигархичен руски посткомунизъм и какво ли още не! Украинците са МЪЖЕ, а руснаците ще ядът дървото!

219

Анонимен

преди 7 години

Тия говорят за Крим, все едно населението там няма думата. А се водят автономия.Ако настояваха за демократично провеждане на референдум в Крим - щях да ги подкрепя...Но те не искат демократично решение. Хич не им дреме нито за укрите, нито за Крим, повервайте ми.