14

До 10

преди 7 години

Предимно на Руски.

13

Aнонимен

преди 7 години

Изречението "Китът е бил в лоша форма" изобщо не е подходящо!

12

Анонимен

преди 7 години

ами всичко зависи от нас братя и сестри. Ползвайте платнени торби, ползвайте стъклото по-безопасно е, изхвърляйте разумно, купувайте разумно, пестете хартията, пазете природата. Осен,че ще допринесете за по-добър свят ще научите и децата ви да пазат майката земя!

11

-10

преди 7 години

Оня коментатор с GSM-ите мога ли да го попитам какво точно се опита да каже? Чул е за китове изяли GSM-и ли? Май обича да си вижда писанията по форумите, просто. Интелект, майка!

10

Анонимен

преди 7 години

По нашето море е друго. Надписите са на български, украински и турски. А и китове няма.

9

Анонимен

преди 7 години

В колата ми винаги в багажника имам поне 5 торби. В чантата ми по 2. Не тежат, не пречат. Не знам какви хора има, които отиват на пазар и винаги купуват пликове. Моя приятелка всеки път като сме заедно и пазаруване и давам торба от плат, подариха и дори и то не един път да си има, не и не. Същото забелязвам и с изхвърлянето на ***. На плажа купчина *** и един господин и Ной хоп пластмасовото шише. Попитах го защо го прави, ами то и без това вече толкова са изхвърлени.

8

Анонимен

преди 7 години

Тоа кит е истенски българин!

7

бай Тъпчо

преди 7 години

Еееее ний имахме една крава Величка и беше глътнала такъв найлон бе,то тез риби-китовете де,уж големи големи ама и на тях акълат им кат на крава

6

Анонимен

преди 7 години

На Сланчака нема никви най-лонови турбички, сичкое екологишно чисто, водата елековита и хранителна, ако нямате какво да сложите *** влезнете вморето, лекува кожни и венеричиски заболяания също като кални бани, алкохола нее марков но е ефтин, много рядко да ослепее някой най-много с едното око.

5

Анонимен

преди 7 години

Хамериканците открай време използват хартиени торби за пазаруване. Да сте видяли в хамерикански филм найлонова торбичка в ръцете на домакиня връщаща се от пазар?

4

Gogo

преди 7 години

Скоро и в нашите кореми ще има пликчета ако продължаваме така. Горкото животно

3

Анонимен

преди 7 години

Дано хората изчезнем като вид по-рано, преди да сме унищожили изцяло природата.

2

СФ

преди 7 години

До АнонименДа бе, сигурно GSM-а, който използваш е направен от целулоза. Всички "еколози" се скрийте някъде. Къде бяхте когато се строеше по Слънчев бряг и Несебър? А на Копитото на Витоша? Или не ви изнасяше щото мутрите щяха да ви заровят на дълбоко. Смешници!

1

Анонимен

преди 7 години

Пълна забрана на пластмасовите опаковки и бутилки, друго решение на проблема няма. През соца как ползвахме стъкло или торбички от плат. Просто трябва да се върним към старото или да се открие и въведе в експлоатация нов материал с бързо и безвредно разгражда.