139

анонимен

преди 7 години

До АнонименЗАЕДНО С ПУТИН --РУСКА ТРОЍКА

138

дАДО Гошо

преди 7 години

Браво на Орбан и Путин !Русия направи много за България като отмени плащането на лихвите за Белене но много малко се шуми за 100 МИЛИОНА ПРОШКА. А ко беше от САЩ ВСИЧКИ МЕДИИ У НАС ЩЕ СЕСКЪСАТ ОТ СЪОБЩЕНИЯ. М Н О Г О Ж А Л К О!

137

просто човек

преди 7 години

Социализмът е рая на недъгъвите. Честен работлив човек не би се повлякъл зад социалист. По-лесно и по-достойно е да си го произведе или заслужи с труд.

136

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 199Разликата мужду нормалните дългове и тези към Русия, е огромна,защото последните,руснаците ползват за политически рекет и икономическо изнудване.

135

Стамат

преди 7 години

ЕС да свиква ;-)

134

Анонимен

преди 7 години

orban da opane i merkel

133

ГЛУПАКА

преди 7 години

До АНОНИМЕНСимпатяго,това което си написал е сто процента истина и се отнася за човек като теб.Никога не работил и стоящ денонощно пред компютъра.Богат се става с бачкане , а вие искате тези дето се мъчат да ви научат да ловите риба и сами да забогатеете да ви дадат това което имат и да ви направят незаслужено богати. Но не забравяйте,че сте българи и пак ще бъдете недоволни,защото те пак ще забогатеят повече от вас.Просто сте със сбъркана психика.А на унгарците им желая завръщането на СИВ.

132

Анонимен

преди 7 години

*** ще умрат от яд.

131

Анонимен

преди 7 години

Европа като континент ок,но като съюз не !Видя се и се вижда,че е абсолютно безполезен !!!!!!!!!!!!!!

130

seira

преди 7 години

ВСЕКИ РЪКОВОДИТЕЛ, ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАН ОТ НАРОДА СИ, НЕ САМО МОЖЕ, НО И Е ДЛЪЖЕН ДА ОТСТОЯВА ИНТЕРЕСА МУ!В ТОВА ОТНОШЕНИЕ ОРБАН ДАВА ПРИМЕР НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МУХЛЬОВЦИ ОТ ЕС!

129

ViP

преди 7 години

Европейския "съюз" се разпада,дай боже :)Сбирщина от чичковци и лели с мн дебели интереси, и с една единствена цел...да изцеждат на макс всяка една своя "членка"..и да й заповядват с кой да общува и кой не !!!!!Всички там са бакпулвери....

128

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТДа,но ще живееш в нормална страна,подредена,където законите и услугите са на ниво.Ще ядеш нормална храна,ще ползваш добро здравеопазване,образование.Накрая ще имаш рлибична пенсия,но трябва да се работи.

127

Анонимен

преди 7 години

189Не стига,че гръцките олигарси,заедно с руските ограбиха Гърция до шушка и сега ЕС трябва да налива стотици милиарди в тази страна,ами и на Унгария да помага.За пари от Брюксел чака и Италия...Унгария няма да спечели от тази сделка,защото за руснаците тя е чисто политическа.

126

Анонимен

преди 7 години

Боя се,че след обвързването си с Русия,посредством големи енергийни пректи,ще се наложи Унгария да иска помощ от ЕС.Руснаците знаят,как да направят някого свой длъжник.

125

АТАКИСТ

преди 7 години

Понеже много бленувате за страхотната Европа и всички си мислите как ше отидете там ше бачкате 2 год и ше се върнете тука с апартамент. Малко ще ви разбия фантазиите понеже съм живял в Белгия - заплата 1400 евро обаче наем 500 евро и не можеш да имаш съквартирант щото те облагат мъжката и заплатата става 1000 ерво. Тва обаче няма да ти го кажат по новините щото европа е СТРАХОТНО място за живеене!

124

Анонимен

преди 7 години

ес е фашизоидна структура без бъдеще .британския парламент сложи началото на края на западната цивилизация ,а орбан защищава погазените от ес интереси на унгария.така трябва

123

АНОНИМЕН

преди 7 години

"Лошият "Путин искаше всяка година България да печели по стотици милиони евра от транзитните такси , но тъпанарите от ГЕРБ и БСП не искат, щото от ЕС не дават. А Мутрата обича да го потупват по рамото.Царството на Еврогей атлантизма свърша. Хора като Тръмп, Путин, Орбан, Марон льо Пен са гаранция за това. Бъдещето е разпад на ЕС или нов съюз , в който всяка държава да бъде 100% независима.От членството ни ЕС България е последна по доходи в света и втора по смъртност. Да ти пикая на добрия ЕС.

122

Анонимен

преди 7 години

Орбан е единствения неславянин който прави метани на Путин, защото Унгария е на страната на Русия в конфликта с Украйна, тъй като и те имат претенции към украинците, заради тамошното унгарско малцинство !

121

Анонимен

преди 7 години

Въобще някой интересува ли го ЕС? Да се мазниш на еврочиновниците днес е като да се натискаш да влизаш в БКП през 1988.

120

Анонимен

преди 7 години

ей нямат умора в триенето тия соропитеци от днес