13

Анонимен

преди 7 години

В коя демократична държава се гласува навсякъде и с машини?Или другари нека си разделим едни милиони за тия машинки.Някой може ли да ми каже кво правим ако вечерта след края на изборния ден въпросната машина рече, гласуваха минус 3 гласа. Как се жали този резултат?

12

Bo

преди 7 години

В продажните медии не се дефинира разликата нарочно за да са всички против.Масово и нарочно се оплита машинното с електронно.Нарочно.Електронното е пълна перверзия.Никой по никакъв начин няма да гарантира кой глас откъде идва.Необходимо е физическо явяване.Да седиш на дивана и да ми гласуваш..простотия.Амми на дивана ако има 900 души?..Машинното е това и то не е електронно..отиваш,избираш,разписка и гласа се зачита.Майстори са на демагогията,и този с референдума и политиците.

11

Нас

преди 7 години

Машинното гласуване и електронното гласуване са две различни неща !? Референдума беше за електронно !!! Пак има прецакани !!! Р Б да плащат не народа !!!

10

Анонимен

преди 7 години

До прецедател СИКнали трябва да им докараш освен ЕГН-то също и подписа,бе.

9

Bo

преди 7 години

Хахах..е сега им се такова маааата на политиците,ще се изредят да реват как нямало нужда от машините,..и айде по селата пак да минава номера...малиииии и гадотия..не бюлетини и машини,само машини да има.. дандания не ами зор...всекаквата тъмна и сричаща *** влачи смарт телефони и е достатъчно смарт да борави с тях,да тегли пари от банкомат а сега се замислихте че нямало да се справят.Демагогияяяя и мръсотияяя на 10 та степен.Па като не разбираш български,как разбра баш за кой да гласуваш?

8

Анонимен

преди 7 години

ако питат мен - САМО С МАШИНА !!!!!!!!!!!!!! и само с образование поне 8-ми клас ! и така ще отпаднат всички неграмотни роми,всички гурчеещи се,които не знаят б-ски, всички баби с деменция. и ще настане такъв живот,че само си викам ДАНО !!!!!!!

7

Веселин

преди 7 години

Всякакви експерти ще се изредят да говорят сега и то експерти на заплата.Стига сте ревали колко щяло да струва,колкото- толкова.А като ходим да гласуваме и има 15 човека комисии и още 15 човека застъпници на секция ,тези пари за надници КОЙ ги плаща и те по-малко ли са от машините които се купуват само веднъж а???????

6

голямата дандания!

преди 7 години

Браво за ВАС! Трудността при гласуване с въпросните машини е равна на трудността да се изтегли номер за услуга в данъчните служби и в банките, ама за там никой не реве и не ни убеждава колко скъпо струвало номерчето.Те нека да не въведат машини във всички секции, пък тогава ще има касиране на незаконни избори и избори до дупка!

5

въпросче

преди 7 години

сега да попитам, ще наруши ли ВЛАСТТА за пореден път собствения си закон? Свикнали сме да гледаме това, че законите у БГса девалвирани от самите правораздаватели и блюстители на реда, но все натякват на мат'ряла да ги спазва стриктно.

4

Анонимен

преди 7 години

Машинното гласуване е добра алтернатива, но то трябва да гони резултати в дългосрочен план. С подобна крайна мярка, непосредствено преди изборите, очевидно се цели създаване на хаос и напрежение в провеждането им, налагане на финансов натиск и т.н., със съответните цели в тази посока. Мирише яко на корупция решението на ВАС от вчера.

3

Жоро

преди 7 години

*** простащината пари за пенсионери, образование и здравеопазване няма но за глупостите на изкуфелия Трифонов има регистрирайте си партия щом ти стиска бе дългоуч да те видим колко струваш

2

Storm

преди 7 години

Е тая машина да не я изхвърлят после?Нали ще се ползва и за напред.

1

Анонимен

преди 7 години

Какъвто е закона ще го изпълнявате бе !!*** Балкански трябва да научи какво е закон и че закон не се коментира