47

Анонимен

преди 7 години

Законът позволява в спешни случаи да се прибере още една комисионнка по време на избори...

46

Анонимен

преди 7 години

ТОЯ забрави с какви обещания герб дойдоха на власт.

45

Анонимен

преди 7 години

Този недорасляк, какъв го играе? Десен или лев та,,АК на Будьо, или безличник получаващ трохи от плячката? Нали по негово време се вдигнаха хората за цените на тока. Е, той какво направи да да се плаща само това което се консумира.

44

1

преди 7 години

този следствения,защо му дават право да се изказва,делянчо върни се на пазара в Димитровград,там ти е местото,политиката е за умни хора не е за пазарджии.

43

Анонимен

преди 7 години

Дано този път се отървем от ГЕРБ, но се съмнявам, че ще стане. ГЕРБ откраднаха толкова много, че пак могат да платят на "протестиращи" и да свалят законно избрано правителство на България.

42

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че на изборите, ГЕРБ ще претърпи погром! И те самите го знаят, затова е тази истерия !

41

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСлед като ограбиха пенсиония фонд и парите на народа сега БКП-БСП почна с обещанията за мед и масло без пари . Такива наглеци може да имат подкрепа само в нашата изстрадала родина .

40

Анонимен

преди 7 години

С малка част от милиардите, които ГЕРБ заграбиха докато бяха на власт от 2009 година досега, ГЕРБ могат да платят за всякакви публикации в медите за 1 милион години напред. Сега ние не им вярваме, защото сме свидетели на управлението им, но след 10-20 години кой ще ти помни какво беше при ГЕРБ и лъжите им ще минават.

39

blabla

преди 7 години

крадеца вика дръжте крадеца

38

ХАХАХАХА

преди 7 години

ДИЯНЧОООО А ГЕРБ ЛЪГА И КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО - ПЛАТИХТЕ ПО НЯКОЛКО МИЛИОНА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЕЩАМ СЕ ЗА НОВА И БТВ И СЕГА ЩЕ ИМА ДА ВИСИТЕ ПО ТЯХ СУТРИН И ДА ЛЪЖЕТЕ И ПЛЮЕТЕ ОТ ТЕЗИ ОТ КОИТО ВИ Е СТРАХ ВИЕ ЗНАЕТЕ КОИ СА ЧУВАМ ДОСТА ЛОШИ ПРИКАЗКИ С/У ВАС ОТ ХОРА КИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ЗАРАДВАХ СЕ ЧЕ СА СЕ ОСТЪЗНАЛИ

37

Ати

преди 7 години

"Всички партии работят само за своите интереси, а не за народа !!!" И всеки "лае" за собствения си интерес. Та и това момченце.Проси им Боже, те не знаят какво вършат. Та, поради това, питам: Няма ли да се намери сила да ги вкара в пътя, вместо всеки да дърпа чергата за себе си да заработи за народа и за България?

36

23

преди 7 години

крадеца вика дръжте крадеца

35

АБВ

преди 7 години

Така е за тях не е проблем постоянно да лъжат

34

Наблюдател

преди 7 години

Уточнение - За "бившите" комунисти също се отнася....

33

Наблюдател

преди 7 години

Че това са комунисти, какъв им е проблема да лъжат?!

32

АБВ

преди 7 години

Истината е , че се наслушахме на обещания за светло бъдеще и от ГЕРБ, и от БСП , и от всички участващи в управлението от 1944 г. досега. Резултатът е, че всички те го стигнаха / светлото бъдеще/, а останалите ще чакат следващия добър лъжец да ги поведе към него и да ги убеди колко много лъжат всички и как само той е честния.

31

Анонимен

преди 7 години

Те на ГЕРБ не се различават от на БСП.

30

анонимен

преди 7 години

Айде стига с това БСП.Оплювано от всички- телевизии,сайтове,вестници и къде що има.Тези "почтени "гербери" са навсякъде-БНТ,БТВ,НТ заливат ни с мъдростите си.Колко лоши били БСП,пък те хрисими,морални,умнички......След като БСП е пълно с олигарси могат ли да ми кажат тези прехвалени демократи защо БСП не плащат на разните му телевизии да ги дават непрекъснато,а Герб си плащат.Ами защото БСП нямат пари ,а Герб ,РБ иПФ са фрашкани с мангизи и могат да си позволят всичко.Откъде парите.......!

29

ЯЯ

преди 7 години

Маминия дето е взел диплома за Висше от някаква Американска църква хич да не се обажда !

28

СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ

преди 7 години

ТЯ ЩОТО ПАЗАРНАТА ТИ ИКОНОМИКА МНОГО Е ПЕЧЕЛИВШАМУАХАХАХАХХАХАХАХААА