28

St

преди 7 години

Na sauditska Arabia shte zabrani li trumpcho hehehe ne mn qsno no ot tam idva terorizma alooooo.

27

Анонимен

преди 7 години

Не че нещо, ама постоанно повтаряни на мантрата бялата раса, бялата раса...е не мога да не се сетя за чичкото с мустачките и той така, все бялата раса му била мечта.Внимавайте, така се раждат такива като него.просто казвам..

26

Боби

преди 7 години

Тоя ЕС се превърна в абсолютна отврат!!!!

25

европеец

преди 7 години

Тръмп е единственото спасение за за истинските ценности на днешното време.

24

Турчина

преди 7 години

Тръм е пионка на евреите! Не случайно с Нетеняху сатанаха д.*** и *** и го подкрепя въпреки че ООН забрани на Израел да строи жилища в окупираните палестински земи. И другото голямо доказателство е, че от всички тия 7 страни на които сложи забрана Тръмп, ако има евреи с гражданство на някои от тия страни те без проблемно ще могат да влизат в САЩ. То ние знаехме че евреите управляват САЩ, но вече става очебийно и чичо Тръмп докато им изпълнява зачоведите ще е дълги години президент

23

Циник до 32

преди 7 години

Пхахаха...как се казваше - "къртиш мивки"!!Много точен коментар! Моите адмирации!

22

Анонимен

преди 7 години

Тази религия отврати цял свят!! Само *** държави и меката китка на Канада ги приемат. И какво стана с Европа, с тази Европа която ни мислихме в България, че е носител на свободата, демокрацията и правото на свободен избор? Напълни се с untermenshen които плюят и мразят Християнството, убиват съвсем невинни хора! Канадският премиер трябва да бъде сменен веднага, защото муслитата ще превземат страната и ще я унищожат! Тръмп е много прав и решителен! Да изрита тази гадост веднага!

21

Анонимен

преди 7 години

До 1488''да не би българите с европейски паспарти да могат на ходят в сащ без виза ''Мразя триенето на коментари, ама са прави да те трият.Мюсулманите за които става въпрос са също с виза.Иначе съм съгласен с Тръмп. Който не споделя ценностите и начина на живот на една държава , и дори мрази, или е отишъл там за кражби далавери или тероризъм- няма право да имигрира там. И затова цедката трябва да е по-гъста.Без значение от мюсулмански държави или от България идва.

20

Анонимен

преди 7 години

Браво Доналд, гони муслимската напаст!!! Всичкото муслим в Афганистан! А ние кога ще разкараме тази опасност която унищожава всичко прогресивно и изби толкова невинни хора? Първо трябва да не пускаме нито един след това да върнем всичко което се е натресло в България. След това да се забранят двете партии които замърсяват живота ни. На който не му харесва, Турция е на един хвърлей място. Ердо ги чака с нетърпение.

19

Анонимен

преди 7 години

А кой е забранявал на мюсюлмани да посещават Америка??? Нали забраната е за граждани на няколки старани(не за мюсюлмани конкретно), като тя е за няколко месеца... Другото което е за българските граждани има визов режим, ама това не е проблем за ЕС явно.

18

Анонимен

преди 7 години

Време е Тръмп да разшири обхвата на указа.

17

Анонимен

преди 7 години

Въй, защо Могерини не се загрижи със същия плам за българите, които нямат право да пътуват до САЩ без виза. Изключително съм огорчена. Разбирам, че мюсюлманите от страни в които ИД се вихри са обект на особена защита, заради възможните връзки с последните, но все пак, ние също сме доста близо до Сирия, не дават ли точки за близост?

16

Берлин

преди 7 години

Тръмп е голям пич и заслужава светкавичен импичмънт. :)

15

Анонимен

преди 7 години

"България е пълноправен член на ЕС вече 10 години могат ли да пътуват свободно за САЩ, или тая *** таляна се подиграва."А ДЕ НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА :-) УЖ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА С ЕС ПАСПОРТИ:-) АМА ОТИ ЛИ НЕ ВА ИСКАТ?:-)

14

Анонимен

преди 7 години

"Водачът консерваторите САЙЕД КАМАЛ коментира ..."--- Е, като прочетеш името на този "европеец"- консерватор, к'во да коментираш ...

13

Анонимен

преди 7 години

"Притежателите на европейски паспорти няма да имат проблеми да пътуват в САЩ, независимо че може да имат двойно гражданство. Това увери върховният представител за външната политика на ЕС Федерика Могерини пред Европейския парламент"Сериозно? А българите, и християни и мюсюлмани и будисти и татнтристи всички са с ЕС паспорти, България е пълноправен член на ЕС вече 10 години могат ли да пътуват свободно за САЩ, или тая *** таляна се подиграва.

12

Анонимен

преди 7 години

На света, цивилизованият свят, започва да му омръзва оранжевата клоунада. На оранжевия клоун, както знаем от цирка продължават да се радват само децата и инфантилните.

11

Анонимен

преди 7 години

И какво ще направят ако на последната американска контрола преди качването на самолета ги спрат ? Ще отидат да се оплачат на кого ?

10

krasi

преди 7 години

Abe vie tozi Trump za glupak li go vzemate ? Da ne mislite che toi tova ne go e predvidil ?????

9

Анонимен

преди 7 години

Циониски игри както Хитлер уш бил срещу евреите а всъщност е действал в тяхна полза такъв е и Тръмп лаладжия много скоро ще падне пердето