9

Анонимен

преди 7 години

До ГРАЖДАНИННе е вярно! В някои министерства специално нареждат - никакви договори с пенсионери!!! Ама че те разбират и са по-кадърни от пет действащи невежества, няма значение! Как ще живеят политически верните, нали пред пенсионерите ще изглеждат ***! И сакън - няма да изпълняват "евроатлантическите" колониални ценности (вече ги видяхме, и усетихме яко на гърба си, докъде ни докараха), а ще се борят за българските!

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Не се казва мОцуна бе, ***! Вън неграмотниците!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Младите мутри с промити мозъци, преминали през специални семинари с шведска маса и чипиране, зомбирани, невежи, партийно нагли "политици" - вътре! В тях е надеждата да довършат България! Год блес!

6

Андрешко

преди 7 години

Точно така всички крадливи мутри вън от министерствата...

5

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Потресен съм от обещанитана сл.правителствопроверка и разкриване на всичко незаконно..Новя хит е пенсионираш се и си оставаш на заеманата длъжност със същата заплата нищо че по прзумция щом си пенсиониран си негоен.

4

месара

преди 7 години

бе нали радев=*** имаше хора за кабинета , нали беше готов с назначението им , кво стана - май не било така ?! са се чудят кой и от къде да намерят да запълни бройките , но при тия високи заплати всеки е готов !

3

Жоро

преди 7 години

Господин премиер кога ще си ходи заместник министъра на земеделието георги Костов че яко се краде в сектора в полза на фирмите на ГЕРБ

2

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ НЯМА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ.

1

Анонимен

преди 7 години

ООООХ ГЛАДНИ ЧЕРВЕНИ *** В АТАКААААААА