8

Hah

преди 7 години

Въпрос на време бе .. очите се Отварят...

7

Анонимен

преди 7 години

Вече няма една обективна медия нито в Русия мото в САЩ нито в Европа. Всички медии бълват пропагандата на този който им плаща. Хода на Тръмп да говори директно на хората без посредничеството на продажните медии ще промени света.

6

Анонимен

преди 7 години

Социалните мрежи изядоха хляба на медиите . Иначе те си го заслужават . Не може всеки да те плюе само защото е журналист .

5

Istinata

преди 7 години

Do nomer 1.ami ne go e kazal choveka zapazil e mulchanie

4

Анонимен

преди 7 години

Биби да не види нещо. Палестинците сега ще се заласнат да четат fwitter.

3

Анонимен

преди 7 години

Когато тръмп се кандидатира за президент и видях за пръв път изказванията му по американска телевизия осъзнах че този ще е президента на сащ. Нито един политик от нито една държава никога не е казвал това което всички знаят но никой не го казва на глас. А ТРЪМП не само го казва на глас но не го е й страх. Онази Кенииската *** говореше със заучени клишета с които говореше много но не казваше нищо. баба хилъри също говореше много но не казваше нищо. Не това вече не върви народа се събуди!

2

питанка

преди 7 години

Защо ли CNN не го критикува както прави с Тръмп ? Хмммм.... няма значение мисля, че открих отговора...........

1

Анонимен

преди 7 години

"...и запазване на мълчание, когато Израел изгражда нови селища."=================На коя дата и коя година Тръмп е направил подобно изказване?Не ни ли манипулирате?