15

Вера Колева

преди 7 години

Нека всеки ,наричащ себе си Честен Полицай ,да се изправи пред полиграфа, в присъствието на граждани! Да видим тогава дали лица като служителя Николай Чернев, ще имат същата смелост да ги погледат в очите и да кажат "аз не съм корумпиран"!

14

Анонимен

преди 7 години

Съдилищата и сега не признават полиграфа, като доказателство, а специално на българския съд не може да се разчита - ако въведем полиграфа, той ще изпадне в едната крайност, ще се превърне в Народен Съд и ще започне да осъжда невинни хора.По-скоро нека се правят по-чести психотестове на полицаите! от това има смисъл

13

Не

преди 7 години

Полиграфът не е доказателство. - в 5 до 8 проценат от случаите бърка, а това е много. Ако си нервен може да те изкара лъжец, а ако някой е със спокойно съзнание - например юога, дзен монах или въобще човек с много стабилна психика, може да излъже на всички въпроси и да не го хванат. също така е важно дали кожата ти се поти или не се поти.

12

ОнЧе

преди 7 години

Съгласен за редовна проверка с тази техника и който полицай не издържи да бъде уволняван САМО ако се признава от българския съд и като доказателствено средство при прилагане върху заподозрени в престъпление!!!!

11

Кашпировски...

преди 7 години

НЕУЛОВЕН ХАЙДУТИН---И ОТ ПОЛИГРАФА Е ПО- ВЕЛИК!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

А сетихте се.Аз от години ви говорех на всеки 6 месеца детектор не издаржи ли..къш.Като знаят че ще имат детектор другия месец да видите дали ще вземат подкуп.

9

сминдух енд чесън

преди 7 години

Сега я втасахме,останахме без началници.

8

Анонимен

преди 7 години

Полиграфа върши работа само при хора с мозък който работи-мисли.В МВР няма такива хора.

7

бивш полицай

преди 7 години

На времето шефовете за които сега макар и със закъснение се предлагат подобни мерки при всеки сл.МВР и ново назначен.Спомням че и Й.Бакалов ги предвиждаше но до никъде не стигна с идеята му.Преди години тези шефове които се страхуват че ще минат през полиграв те същите за да се отърват от неудобните служители ги изпращаха на реподбор .Всеки преминал беше рядък случай да е издържал.Исега макар да го подценяват ще има все пак ефект.

6

Анонимен

преди 7 години

Корупцията се спира само с едно 7.62 - АК 47. Тази рецепта е най-сигурна!

5

Анонимен

преди 7 години

Ако турят Баце на полиграфа и машината ще избухне! При него всичко е лъжи, тлъсти, сочни лъжи.

4

Анонимен

преди 7 години

А може ли да се ползва полиграфа и за съдии прокурори митничари доктори учители що само за МВР що всички си бършете ръцете само с МВР банални сте

3

Неа

преди 7 години

Те и сега минават полиграф ...

2

Ми Че То

преди 7 години

Много лесно се манипулират резултатите за "наши хора".

1

Дрън дрън

преди 7 години

Проблема *** новото време изисква не само изследване на полиграфа, но и тестове за употреба на наркотици. Тази задължителна процедура трябва да се въведе във всички власти в България.