29

Анонимен

преди 7 години

това е нищо , в тази чакалня по тъмно се намъкват всякакви съмнителни субекти ,даже съм виждал как двама роми да се целуват страстно :)

28

Анонимен

преди 7 години

Цитат: " Въпреки студа, хората са на перона заради силната лоша миризма в чакалнята "В София доста редовно има такива миризми в превозните средства на градския транспорт идващи от някой, който е решил да си почине на топло и това беше една от причините изключително рядко да ползвам обществения транспорт. Разбира се никой не прави нещо по въпроса.

27

И милиционерите

преди 7 години

що вземат заплата? Това си чиста заплаха за обществения ред!

26

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам едно, звъни се на 112, идват представители на държавата (МВР) в този случай, и казват че не е за тях. Ами да намерят органите които отговаря за това, стига с това "не е за нас" и да вдигаш рамене.

25

Анонимен

преди 7 години

Динкоооо,Динкоооооо....къде си бе ?!?))))))

24

До 6

преди 7 години

Чак да го изритат навън с шутове ще е жестоко, защото явно този човек е деградирал - не може да отговаря за себе си, нито пък го интересува как го възприемат околните. Той е станал асоциален.Където и да отиде, ако е сам, ще създава проблеми.Не може да няма някаква алинея в закона, в която да се уточнява коя институция е длъжна да въдвори такъв човек някъде,където за него ще се грижат.След като заради него чакалнята е неизползваема, значи той уврежда обществена собственост и пречи на пътуващите

23

Циник

преди 7 години

Момчета не се карайте - у нас "социалните служби" са един голям ВИЦ! Основните им функции се изчерпват в отпускане социални помощи , дърва за огрев, и тям подобни ...на многодетните РОМИ! За българите - добри пожелания!Те са "корави"....оправят се сами....или тихо и безропотно *** по кофите!

22

Анонимен

преди 7 години

"Какво значи бездушие... не иска да бъде прегледан, и не иска да се махне. Какво са ви виновни институциите?"Не иска, защото е психично болен и така или иначе не е в състояние да носи отговорност за себе си. Трябва да бъде настанен в психиатрия или социален дом, ако трябва принудително.

21

Нас

преди 7 години

До 6 бездушие е ,когато някой в случая взема пари за да седи на едно топло местенце и не му пука за нищо ! В случая социални полиция те могат да сезират прокурори ,и с това се решава проблема ! Но това е голяма бумажтина ! Затова е бездушие !!!

20

Циник до шемета

преди 7 години

Пхахаха..ако не друго - се научи да отговаряш на "шемет" (като кучетата на Павлов)! Елементарнико - дразня ли те? Дразня ли те?Речника ми е супер в сравнение с тълпите илитерати - които срещам тук.Днес някакъв беше писал вместо РанГ - РанК!А ти си куха тиква - признай!ПхахахаЗобаш яко!

19

Анонимен

преди 7 години

Човека ви каза че "делата " са важни !Европата пратила 160 м евра ...построил това -онова ,огради ...,Вие се възмущавате ,че държавата не Можела ,била безсилна ?!При тоя "пич " на гарата няма Далавера !Какво толкова се чудите ,че всеки вдига раменете !!!?))))))))

18

Анонимен

преди 7 години

Gorkite bolni hora gorkite besdomni jora i ku4eta a gadovete kradzite mutri milioneri s fam im jivejat jadat piat dano im presedne bg bogataschi s dalaverite bes prisadi bes kontrol ot kade i kak sabogatjaha nama sa tah sakoni te sa bogati s pari v bg vs se kupuva sakoni nama sa mutrite milioneri do koga schte e taka miseria nespravedlivost sa normalnite balgari gladni unijeni

17

Анонимен

преди 7 години

До *** до шеметаТи освен недостатък в характера имаш и недостатък в първите 7 години от възпитанието ти. Не те знам къде си расъл, но определено не е било в интелигентно семейство. Речника ти е като на каруцар, а изреченията ти като на първолак.

16

закон трябва

преди 7 години

Човека е психично болен и трябва да бъде прибран ( та дори и принудително) в болница за негово добро !Пълно е с такива хора -живеят в мизерия и болест и на никой не му пука, повечето си имат собственост и като се споминат веднага я налапват "роднини " или "държавата"

15

Циник до шемета

преди 7 години

Пхахаха...първо си "набухай малко пипе" в кухата кратуна!Признавам - имам недостатък в характера...кефи ме да се бъзикам с кухи тикви!Пхахаха

14

ВОЙН АТАКИСТ

преди 7 години

ДЪРЖАВТА ПАК СПИ! ДО ТУК НИ ДОКАРАХА ЕВРЕИТЕ ОТ ФАЩ ДА ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!

13

Анонимен

преди 7 години

До *** до 9Искаш ли ей сега да ти набухам и 50 минуса да видим дали ще получиш неврна криза щом толкова ти пука за "лайковете" :)))

12

Анонимен

преди 7 години

До *** до 8оф постовите му били "лайкнати" :))) като знам каква *** коментира тук нищо чудно :). Лайкнати били :)))) оф

11

Циник до 8

преди 7 години

Като гледам постовете ми са "лайкнати" най-често...а караш ме да се повтарям...злобнички, ситнокарирани , комплексирани *** като теб - освен да пръскат жлъчка...за друго не стават!

10

GolemPraz

преди 7 години

Егати майтапа