19

Анонимен

преди 7 години

Щом има ръст на потреблението според евролиберастите икономиката дърпа и вече имаме растеж от много проценти. А след като има растеж значи расте и доходността на пенционните фондове! За чий се оплаквате?

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Не, ти глупееш и се подмазваш. Добре, че никой не се нуждае от заключенията ти. Хората имат усет за самосъхранение.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Няма смисъл да се коментират отровите, които пръскат издънките на СДС, унищожило България. Мартин е една от най-йезуитските, мазни, отровни жила, ръкопляскащи на превръщането на България в бананова република. Лошото е, че доста бананови републики са по-добре икономически и суверенно от нас. Сегашният период е най-срамният в историята ни.

16

Анонимен

преди 7 години

За последния месец СТОТИЦИ ХИЛЯДИ хора останаха без ток (респективно парно, заради абонатните)... слушах Мартин Димитров в "Референдум" преди време да обяснява, че Белене било безсмислено, какво сме щели да го правим тоя ток, като сме нямали мощности... Днес статия (САМО!) 9% по-голямо потребление на ток за януари, а износът - спрян изцяло. Защо? Ами като спре Козлодуй? Внос??? Какво правим тогава? И защо като ви се постави въпроса бягате от него, а коментирате кой го предлага? Мислете!

15

смятам

преди 7 години

Потреблението на ток с 8,8% сметките с 80% ???

14

Анонимен

преди 7 години

Дали износът на ток крепи икономиката на България?!Примерно: през 2014 износ на ток за близо 700 милиона евро, а през 2016 е 320 милиона евро - най-ниското ниво за последните 16 години, благодарение на ГЕРБ разбира се.

13

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, че "Износът на ток дълги години крепеше икономиката на България"майтапиш ли се???

12

Факт

преди 7 години

Износът на ток дълги години крепеше икономиката на България, но след като спряхме първите 4 блока на АЕЦ Козлодуй и започнахме постепенно да спираме и други базови мощности, заради неизпълнени екологични изисквания, постепенно започнахме да губим пазари, а нашите съседи се ориентираха те да строят АЕЦ и да ни изместят напълно от пазара на ток в региона. Ако бяхме построили АЕЦ Белене, можеше целия ток от АЕЦ Белене и АЕЦ Козлодуй да го изнасяме и още щяха да искат.

11

Анонимен

преди 7 години

Принципно искам нови блокове към АЕЦ-а ама мнооо крадат тия ***, а с такова крадливо племе нищо добро не може да се случи. Чистата справка, 2 милиарда за Белене и няма нищо.Ако се реши да се строи нова или да се подновява ще е същото.

10

Анонимен

преди 7 години

Точно така ще си построим АЕЦ, който ще работи само един месец в годината - януари и то не всякак година, а само когато има големи студове.

9

Анонимен

преди 7 години

Тези студове отново показаха, че имаме нужда от АЕЦ, но едва ли ще стане, иначе как ще ни продават скъпия ток от американските Марици или от разните ВЕИ-та. Да спрем износа на ток, означава, че сега трябва да вземем още 1-2 млрд. евро нови външни заеми, за да компенсиранме спрения износ на ток.

8

Анонимен

преди 7 години

Идват избори, който иска АЕЦ, газопроводи, нефтопроводи, гласува за БСП и настъпва рая на земята.

7

Анонимен

преди 7 години

Нямаме нужда от нови мощности, имаме достатъчно енергия

6

до 6

преди 7 години

така е защото тока е променлив!

5

Анонимен

преди 7 години

ее оня ден го казаха 70% сега падна на 9%

4

Владимир

преди 7 години

Бананова република...ТЕЦ-ове горят въглища, за да произвеждат ток. Много по-лесно и чисто е с атомна енергия.

3

Статистик

преди 7 години

Всеки пушач харчи годишната сметка за отопление на едно четиричленно семейство.

2

Анонимен

преди 7 години

А бе лъжци нали писах те, че сметките били надути със 70%.

1

.

преди 7 години

Другари, отново не успяхме да паникьосаме електората с "режим на тока", "студ" и "малеееее kleta majka balgaria zagiva".Дайте нови опорни точки, че *** ни се смеят!