34

Иван от Нови Хан

преди 7 години

Страх разстрепери мошениците, при машинното няма измама няма грешки. Това е по- просто от Бюлетината какво се бръщолеви, че имало неграмотни и т.н. Жалко за проф. Константиниф по малко работа по-малко парички може би. Ако няма време избирателят може да чака 1 , 2 седмици, а пари нали има. Народният глас е по-важен и от Конституцията - нали искаме 120 депутати за да ги разпознаваме и видим кой за кого работи. Имамиха народа и това си е..

33

Петърчо

преди 7 години

Целта на машинния вот коя е? Защото ако това е причината за състоянието в което е българската държава и народ тогава хайде да разбера защо толкова се говори за въпросното нещо. Но всички сме наясно с това че други неща се необходими да се променят за да може най-накрая нещата да тръгнат в правилната посока и народа поне малко повече да има контрол върху институциите които трябва да му слугуват. Машинния вот е начин как да се тръгне вниманието на хората от истинските проблеми.

32

AZ22

преди 7 години

Не прави чест на професора да внушава, че машините са подходящи за неграмотни хора. Тъкмо обратното. Един неграмотен човек, никога няма да се оправи с менюто.

31

Анонимен

преди 7 години

машините са много важни защото ако се премине изцяло на машинно гласуване ромският вот отива на кино, тъй като в голямата си част са необразовани. Вота за БСп също ще се намали доста, а този за сините рязко ще нарасне - пълно е с грамотни младежи сред тях.

30

Анонимен

преди 7 години

на последните избори с около 300 000 гласа бяха намалени мъртвите души. р езултат на което се вдигна активността. И пак са малко.

29

Почна се

преди 7 години

според порожанов не можел да извърши качествен одит на земеделието, докато там е старият Шеф.

28

Анонимен

преди 7 години

слюжебният вътрешен министър Р. порожанов поисак оставката на шефа на фонда по земеделие ДО ЕДИН ЧАС!

27

до 22

преди 7 години

"Мъртвите души" са изключително важни. И говорим за над милион такива. При население в България от 7,2 милиона имаме 6.8 с право на глас?!?!? Важни са за 4% граница, за вота от референдумите са важни На Слави за реферндума липсват 12000 гласа, като дефакто са със стотици хиляди над истинската бариера. Как може да не е важно че броят на гласоподавателите е с над милион по висок от реалните гласоподаватели? Това трябва да се оправи , а не да купуваме машини и излишни харчове в последните 2 месец

26

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 7 години

КОЙТО ПЛАЩА --ТОЙ ПОРЪЧВА ИЗБОРИТЕ!!!!!!ЛОКУМИТЕ ЗА "ЧЕСТНИ ИЗБОРИ"----са за наивниците и дъвка за медиите!

25

сминдух енд чесън

преди 7 години

Да приспособим наличните банкомати за гласуване , като след упражнения вот гласоподавателя може веднага да получи банкнота за награда в зависимост от гласа му накъде е заминал

24

Анонимен

преди 7 години

Щом са неграмотни те са по зле образовани от малолетни,а малолетни не се допускат до гласуване,по принцип щом не може да си напише имената и да прочете имената на кандидатите с партиите и нещо от програмите от седмицата в деня за размисъл преди изпита то излиза,че има кредитна карта пък не може да набере пин кода пред банкомата или трябва накой да му помогне,което е също зле по зле от малолетен,а малолетни не се допускат да оперират с пари,за туй им трябва доверено лице пълнолетен-да пише,смята.

23

до 22 - аз

преди 7 години

Разбира се, че има значение наличиета на "мъртви " души. Когато общият брой на гласоподавателите е по-малък, тогава са необходими по-малък брой хора за преодоляване на 4 процентовата бариера. Прави ми впечатление, че преди години точно Константинов всекидневно говореше за мъртвите души, а сега сякаш е онемял. Що така?

22

conservator

преди 7 години

До азДа броят се пуснатите бюлетини, но въпроса е кой ги е пуснал- гласоподавателя или председателя на СИК е гласувал от името на вече умрели хора.

21

аз

преди 7 години

До реалистПрестанете с тия "мъртви души"! Това са пълни глупости! Броят се само пуснатите бюлетини! Затова "мъртвите души" нямат никакво значение за резултатите от изборите!Не съм против оправянето на списъците! Коректните списъци биха улеснили гласуването - макар и със съвсем малко. Но друго отражение НЯМА!

20

Анонимен

преди 7 години

Овцете са лесни... Най-лесно се манипулират, като им внушиш, че с пускането на бюлетината "наказват" някого си. Юрят се като стадо и пускат здраво :)

19

Анонимен

преди 7 години

До ,,,Държавата я скапаха тия дето ги избирате с гласуване. Ако това твърдение не е вярно, то тогава е вярно твърдените, че от изборите нищо не зависи.Нали разбираш как се оплете?

18

Анонимен

преди 7 години

Докога ще ни натрупване този гном, придворните пудел че на Бойко Празната кратуна.

17

,,,

преди 7 години

До АнонименПродължавай да НЕ гласуваш и да се оплакваш, че държавата е скапана!Рогач! Скапана е заради такива, като тебе!

16

Анонимен

преди 7 години

ЦИК да не се заиграват с народа ,да си влезнат в час !

15

Анонимен

преди 7 години

Михаил Константинов - герберастките фалшификатор. Цветанов сигурно и той подкрепя.