7

шопето

преди 7 години

Нимойте така бе, при капитало сите лидери и бизнесменье са честни ора бе. Само *** са крадливи, е бае Тошо ка е зел едно одеалце и демократиньите не моа му го земат.

6

Анонимен

преди 7 години

И какво е им фиктивното след като са си платили данъците по конкретен договор,няма назначени стари прароднини за издирване за минали години и роднини по линии за трети лица в минали времена или болен,неразположен,разположен но с боли го глава,изтичал до аптеката пък му прилошало по пътя,а по пътя задръстване,а там дим и се невижда,та с отклонение на първата пряка и в онзи-този магазин,работата не е заек та да избяга.

5

Червонец

преди 7 години

Уважаеми, покрай дребните европейски скандалчета рискувате да пропуснете въпрос от изключителна важност и после да се тюхкате, че Путин бил действал тихо и подмолно. Авдеевка е на път да се превърне в "точка невъзврата" за хунтата, оглавявана от Потрошенко. Вчера Берлин обвини Киев за изострянето на обстановката в Донбас, а САЩ призна за десетките жертви, дадени от ВСУ и за хилядите мирни жители, останали без вода ток и отопление след масираните бомбардировки на жидо-бандерата. Новорусиянапред!

4

Анонимен

преди 7 години

Поредните гнусотии, вършени от политици за сметка на народа. ..нямам думи..

3

Анонимен

преди 7 години

Някой познава ли крайнодесни незамесени в тъмни сделки?

2

Анонимен

преди 7 години

Маринка Льо Пенка нема никакви шансове, руска ........

1

Анонимен

преди 7 години

Пенелоп, Марин поправено гръцко и българско име! Французите са такива жени, че жените им се слагат мъжки имена да не се различават!