7

Месояден

преди 7 години

Аман от диети и вегански моди. Аз ям месо 2-3 пъти на ден всеки ден и съм в чудесно здраве. Просто не прекалявам с количествата и се движа активно. Излиза ми в пъти по-евтино от био и еко продуктите, които в много случаи са менте.

6

Анонимен

преди 7 години

До зорко окоВече правят шницели от човешки екстременти след химическа обработка, изглеждат апетитно и са диетични, ако го видиш не само ще се ослюнчиш, но и ще се подмокриш, ще ти потече мъзгата.

5

зорко око

преди 7 години

Малииииии, ослюних се като погледнах снимката с крехко беконче.А веганите нека си мислят, че се хранят здравословно.

4

Анонимен

преди 7 години

Всеки сам си избира дали да яде трупове на умрели животни или не. Ни имайте в предвид, че в хладилните камери има трупове на умрели животни от месеци и не могат да се продадат. Ако искате да помогнете на хранителната индустрия да увеличи печалбите си яжте трупове на умрели животни. С вегетарианството внимавайте, може да се разболеете, повечето хора еволюционно още сте животни и дори да се храните правилно без трупове животното у вас ще иска да яде трупове и ще се разболеете.

3

мадафака

преди 7 години

Разгеле!Щото по принцип от веганството до пeдepaстията има само много малка крачка.

2

Анонимен

преди 7 години

За инфо на по младите , тази др. Байкова през 70-80 години говореше как трябва да ядем супа , манджа и десерт със захар . Препоръките за хранене станаха модерни , защото има голямо разнообразие и всеки се прави на диетолог . Едно време при бай Тошо нямаше нищо и нямаше диети .

1

Анонимен

преди 7 години

Пълна идиoтия е, че като ядеш салати няма да качваш килограми!Жена ми от както почна да набляга на салатите и почна да качва килограми. А преди това никога не се е ограничавала в яденето а беше слаба.Може и да е съвпадение или от годините, но не ми се вярва.Още повече, че в природата няма слабо тревопасно или пък обратното - дебело месоядно, но този факт тактично се пропуска от разни псевдо диетолози!