47

ШАРАН БГ

преди 7 години

Безспорно г-н Д.Тръмп има право! За какво са му 1000 преселници, ако между тях може да се крият 2-3 бандити. И най-опасни са онези от Балканите, които Труман бомбардира 1943-1944 година ! Хе, да ходят при А.Меркел - Германия голяма ! Че и богата! Защо САЩ я направи богата? За да е послушна.

46

Анонимен

преди 7 години

Засегната икономически компания от указа , е нормално да протестират, и на мен не ми се нрави този указ , но има си президент САЩ които си има пълномощия прави своите избори и носи отговорност за собствените си действия, а не помня на някой американски президент да ми се нравят действията, винаги са в не интерес на България и Европа.

45

:)

преди 7 години

Удриии Тръмп, ама първо знаеш кой, гущерааа! Сорос! Той като падне, другите ще се наакат от страх, там удри! С теб сме!

44

от мястото

преди 7 години

как ли да не бедни и безпомощни елате да ги видите как ха всяка крачка продават дрога и са облечени като лордове ,млади и здрави хрантуци как тези защитни опганизации имат толкова пари и реват като на умряло че им ги спират мюслетата да идват щото им секва и торбата ,тези всички наркопласюри се отчитат на тези организации и затова така са бясни а не че толкова са загрижени за тях

43

Анонимен

преди 7 години

Яяяя Uber изкара 3 милиона..ама когато лъжеше шофьорите в САЩ със заплащането и отнесе 10 милиона глоба тогава пари нямаше...да е..а вашта мама губерска.

42

Анонимен

преди 7 години

Глупостите на Тръмп започнаха да подриват борсите. Днес те са надолу, особено NASDAQ.

41

Анонимен

преди 7 години

Надига се друго разкритие срещу Тръмп. Той е включил в забранителния списък само страни в които няма бизнес интереси. В останалите мюсулмански страни които не са включени в списъка той има хотели, сгради и други бизнес интереси, които повдигат въпроса за конфликт на интереси.

40

Анонимен

преди 7 години

Споделено пътуване, споделено наемане на жилище -тези компании печелят точно от емигрантите. Нормално е да са срещу указа който им бърка в джоба.

39

Вамос Тръмп!

преди 7 години

Ох, че гадeн тоя Тръмп бе! Жалко, че е Президент на САЩ и той определя правилата за това кой да влиза в държавата му! А тези правила се отразяват зле на Световната Исламизация! Жалко, за Соросoиди, безмозъчни хипарливи ултра-либералисти, ислямофашисти и джихадисти! Но пък добре дошло за разни български провинциални списвачи на поръчкова "журналистика", които имат матр'ял да бълват като строшени латерни...лош Тръмп.... гaден Тръмп...лош Тръмп...гаден Тръмп... И така до откат! 

38

Анонимен

преди 7 години

Бих отишъл нa митинг пред aмерикaнското посолство против Тръмп,aко някой оргaнизирa тaкъв!

37

Ана

преди 7 години

Ok,щом имат желание,нека дават!Тяхната цел е печалба,за това всъщност и са създадени,с цел и избягване на определени облагания!Колко ще искат да субсидират ?Месец?Тръмп наистина не е против мюсюлманите,а против икономически неизгодните бежанци,които освен да кеснат на социалната система друго няма да сторят,просто те идват от мюсюлмански държави!Живея във Франция,вярвайте ми,писна ни да плащаме за вечно неработещи с по 6 чавета, дето само крещят за помощи ,заради простотиите на Оланд!

36

Анонимен

преди 7 години

САЩ са като СССР през 90-та година. :) Интересно е да видим кои щати ще те отцепят първи

35

George

преди 7 години

"Цивилизованият" свят очевидно е полудял щом взима страна на нашествениците и абсолютно неграмотните създания.

34

Анонимен

преди 7 години

уф, добре че се случи в щатите ... надявам се нашите (ЕС) избиратели да видят какво правят популистите ... или по-лошо, до какво водят популистките идеи при реално приложение.Тръмп бих се опитал да го разбера, ако мерките му обхващаха и страните на истински тероризъм директно срещу самите щати, ОАЕ, Саудитска Арабия и Египет. Всички атентати в САЩ са тяхно дело.

33

а1

преди 7 години

На така наречените "борци за човешки права" не им пука за мюсулманите.Мнозина от тях дори не знаят къде се намират изброените държави попадащи под санкциите.Просто дяда С....с използва решението на Тръмп като инструмент срещу него!Време е ФБР да се запознае отблизо с дейноста и финансовите машинации на муми....ята С.....с

32

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя не е ли отменил санкциите още. Що се мота? Още малко ще търпя и ще спря да му ръкоплескам.

31

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя Тръмп май не го харесват нещо.

30

Анонимен

преди 7 години

Русофили не се натягайте. Спрете да казвате на черното бяло и да защитавате Тръмп, когато всички нормални хора виждат недостатъците му. Не разбрахте ли че той няма да ви отмени санкциите. Ставате смешни.

29

Анонимен

преди 7 години

Шепа подкупни лицемери. Всичко се трупа на главите ви и на наследниците ви.

28

Анонимен

преди 7 години

Тръмп работи срещу американските интереси. Затова русофилите му се възхищават.