67

Анонимен

преди 7 години

на война всякакви работи стават на пример 1 от 28 памфиловци дето трябжало уж да са загинали спирайки 1000000000000 танка се оказал жив и здрав полицай на немска служба ловяш болшевики

66

Жалко

преди 7 години

Вижте, този е неправилно потърпещ - ако е муслим, то явно със светски разбирания. Не е типично за арабите да седят в ресторан с жените си и то незабулени. Че тя прилича 100% на хубава българка.

65

8

преди 7 години

Тоя сляп ли е би -Тръмп от месеци говори, че ще ограничава музлитата - да е отишъл по-рано

64

Ala_Bala

преди 7 години

Никъде и никой не обича предателите. Да му мислят Плевнелиев и РБ 2 и най-вече Москов!

63

goso

преди 7 години

не че харесвам или не харесвам Тръмп и действията му, но все пак погледнете нещата така:той беше заявал какво ще прави предварително, избран е, прави гоОзначава има мандат да прави точно това

62

Сефте

преди 7 години

На *** след 1989-та година никога не отказваха визи,но ако си бил против тях ,няма виза.Всеки както иска така да го тълкува.

61

Анонимен

преди 7 години

Четох у фейса точно за тоя случай, и една жена питаше за тоя мъж какво е станало, беше готова да му даде пари пак да иде в америка.Американците като цяло са доста алтруистичен народ, хвала им

60

Анонимен

преди 7 години

Отплата: Помагал на американската армия...eeee, stom e pomagal na kravarskata armia...da go ...kato viatura...;))

59

Анонимен

преди 7 години

Не,че безработицата е голма,няма желаещи да работят(цветът) на кожата е различен!Давай социални ,на някой пък го чакай да иска да работи!

58

До питащия по истори

преди 7 години

Заразявали са ги с шарка. Подарявали са им одеяла, които обаче преди това са служили на заразени с шарка пациенти. За белите вече не е била смъртоносна, но за индианците си е било истинска чума, не са имали никакъв имунитет. Мрели са с милиони. Това е било прилагано от испанските конкистадори в Южна Америка, не съм чувала да е прилагано спрямо североамериканските индиански племена, но не е невъзможно.

57

ganja balkanski

преди 7 години

Angli4anite sa imali Kolonii v Arabija i eksploatirali sa mestnoto naselenie. Sega tova naselenie iska da schivee i ranoti v Amerika - Gospodarja Ne rasreschava...Nikakvo uvaschenie ot Amerika!

56

до Историк

преди 7 години

Алоооо - историка - няма американски колонизатори в Америка. Това са европейци - испанци, португалци, англичани, французи...... Та тези европейци са отказали да бъдат колониални европейци и са се нарекли американци !

55

Анонимен

преди 7 години

Трябваше забраната да не важи за тези в заварено положение, защото се създава допълнително напрежение по този начин. От тази гледна точка може би нещата не са изпипани както трябва. Иначе никой няма право да критикува и оспорва решението на държавен глава да осигури елементарна сигурност за страната си! Това което правят в момента е грубо оскверняване на президентската институция и нейните органи и с приемането на един *** закон, може да стане и наказуемо!

54

Анонимен

преди 7 години

Добре бе, разбрахме те че мразиш американците! Аз пък харесвам Тръмп! И се радвам че най-после се появи човек, който има тoпки за да бъде достоен президент. Хайде, продължавай да си драскаш историческите факти за лошите американци.

53

Историк

преди 7 години

Вероятно малко хора знаят, но една от бървите биолотични атаки в историята с цел масово поразяване е създадено от американските колонизатори-фашисти. За да избият повече индианци за максимален кратък период от време са им подарявали заразени одеала. Индианците са ги занасяли в общонстите си и всички са измирали до две седмици. След като американските колониалисти-фашисти избиват всички индиавци, неколцината оцелели и болни са натъпкани в резервати, като добичетата, като КРАЙНО РЕШЕНИЕ.

52

Историк

преди 7 години

Всъщност, едни от първите истински фашисти са американските колониалисти, които избиват много повече индианци, отколкото Хитлер - евреи. Американските колониалисти избиват ЦЯЛ КОНТИНЕНТ етнически индианци. После решават да си внесат африкански РОБИ, да ги експлоатират в нечовешки условия, бият, убиват и изнасилват 400 години (до 60-те години на 20в.) Американците са откърмени с фашизъм и омраза към други етноси. Напълно нормално е точно там да се ВЪЗРОДИ фашизма.

51

:D

преди 7 години

Проблема на Тръмпи е, че той произхожда от германско село и дори има роднини там. ЦЯЛАТА Америка е сбирщина от емигранти. Онези, кореняците, са там някъде... в РЕЗЕРВАТИТЕ. Всички останали трябва да бъдат депортирани.

50

Анонимен

преди 7 години

Далеч не само арабите мразят фашистките Щати..почти всички в Европа са на това мнение, едва ли без причина

49

Анонимен

преди 7 години

И ние правим всичко, което разпоредят американците, пък ни държат на визов режим. От американция благодарност не чакай.

48

Анонимен

преди 7 години

Американците са зверове без морал. Палят, избиват, а после - не ме търсете. Русия затвори ли си границите за украинците?? Не. Защото не са фашисти. Какъв лидер е Америка и какъв пример дава на света? Тръмп да си депортира словашката ш..врантия съпругата му като е толкова ербап! На всичкото отгоре американците са клоуни защото дори не могат да се сравнят с Германия от 30-те. Тръмп е wannabe-фашист-лигльо