11

Брейвик

преди 7 години

Мхм...

10

Циник до 13

преди 7 години

Не се срамувай - кажи си, че и ти биеш теманета на аллаха! За нас християните не бери грижа! Все някога ще ни писне!

9

Монреал

преди 7 години

Какво е общото между исляма и културата, че аз не намирам връзка? Всеки знае, че към културата спадат театрите, музиката, киното, балета, литературата.. Тия там нещо Шекспир ли са репетирали, Моцарт ли са свирили, Лебедово езеро ли са танцували? Как така лесно и елементарно обявяват-културен ислямски център??? А и тоя премиер да пише, че канадците скърбяли -все едно реват, та се пукат и си скубят косите днес всички канадци-дрън-дрън. Никой не скърби за тия изостанали диваци!

8

Сашка Бомбашка

преди 7 години

Предния ден премиера на Канада заяви, че ще приема бежанците и хоп атентатчеее.То се знаеше.Терористите по света се командват от една стая.Целия свят е под един Сценарий.Соловите актьори ги бесят или линчуват ...

7

Анонимен

преди 7 години

"Миролюбивите" се избиват.

6

Анонимен

преди 7 години

Почва се. Търпението прелива. Някои политици си мислеха, че безобразията им ще са вечни.

5

Анонимен

преди 7 години

Премиерът на Канада вчера се снимаше с мюсюлмани имигранти , а днес брои трупове.Сунитите и шиитите се избиват навсякъде , но когато сам ги поканиш само и само , защото така е модерно си е голяма простотия.

4

Анонимен

преди 7 години

Едните талибани гърмят по другите талибани.После всички крещят алах акбар и отиват да си приберат социалните помощи.И да избачкат някое дете,че са само с по 10 броя.И Канада яко ще пропадне в следващите 40-50 години.До тогава ще са 150 милиона основно силно зелени афро-араби.

3

Анонимен

преди 7 години

Сорооооооооооооооос обърка света!

2

Циник

преди 7 години

Ислямски КУЛТУРЕН център ли? Какво ще да е това? Не е за ручане...и за трЪкаляне не става.....нещо като евреин-зидар...и честен арменец лихвар!Какво изучават - Шериат-а , и Джихад-а...или как с Амониева селитра в къщи да си правят бомби? Докъде ще стигне търпението на християните към миролюбивата религия??!!

1

SeveN

преди 7 години

Е как да си затвориш границите при такива миролюбиви мигранти?