27

Курти

преди 7 години

Пред нас има офис на ГЕРБ. Тия с каруците, клошарите, просяците и останалият тъмно зелен електорат, минават да си платят Такса "Спокойствие" и си бачкат необезпокоявано. А Трабант Кайена Няма да се Изходи на улицата. Просто кмета много краде, а Летище София ни отесня от безумията на комунистите и наследниците им също комунисти и Мутри.

26

Анонимен

преди 7 години

На инвалиди се разрешава автомобил до 100 к.с. това на снимката е Трабант Кайен.

25

До r (5 и 27)

преди 7 години

И къде са тези места за инвалиди, които са заети от други коли? Аз уж всеки ден минавам от там поне по два пъти и не съм забелязъл нещо подобно.

24

r

преди 7 години

До До 5 rДа, точно ул. "Малко Търново" имам предвид. Нещо друго неясно има ли? Не е ясно за кои служители ли става въпрос?

23

До 25

преди 7 години

Я ни разясни на какви коли могат да се качват хора в инвалидни колички! Може би на Трабант и Смарт според теб, знам ли. На такъв приличаш. На инвалида забранено ли е да притежава Порше Кайен или Ауди S8? Ти какви коли им разрешаваш да имат - Опел Корса, Рено Клио или нещо подобно......

22

Antiradev

преди 7 години

До sdadas ...и обикновено инвалидите се обслужват от Porsche Cayenne или Audi S8, нали?

21

Анонимен

преди 7 години

Решението е просто, в Англия на инвалидно място се плаща, колкото и на обикновено, просто се гарантира,че инвалидът ще си намери място. В София инвалидните места са заети, а платените са свободни.

20

До 5 r

преди 7 години

Къде този "безистен"? Да не би да мислиш улица "Малко Търново" за безистен?

19

sdadas

преди 7 години

Законът казва, че този стикер се издава на автомобили, обслужващи инвалид.Дефиницията на обслужващ автомобил е много широка и съвсем не налага инвалидът да е в колата постоянно!

18

Анонимен

преди 7 години

Нормално общество допуска ли такава дискриминация между болните? Защо за шизофрениците е забранено роднините да се грижат! ЛИЧНО те трябвало да отидат да си вземат удостоверение, че се водят на учет, за да им дадат соц. помощ 36 лв месечно! Която също ще им откажат заради тези хвърчащи бележки! Сякаш нямат епикризи. Кой ще им даде инв. пенсия като ТЕЛК ги праща да ставали рейнжърикъде има такъв договор м/у МО и МЗ?! Като не можели сами да се оправят да влезели в псих. болници да ги полекуват.

17

Край

преди 7 години

Фандъкова - разчертавай цяла София и почвай платеното паркиране само на законно места че се задръсти града.

16

Българин

преди 7 години

Не сте прави за стикерите. Това са си инвалиди - умствени инвалиди. Какъв човек трябва да си, за да си лепнеш стикер на инвалид, като не си такъв?

15

Истината

преди 7 години

Като част от порочната схема за паркиране в Синя и Зелена зона, няма как да очакваме, че при паркирането на инвалидите, нещата ще са наред. Това, което се случва и за което пише в статията е следствие на порочната схема за паркиране в София, която е направена така, че човек не може да си свърши работата с кола, ако му се налага.

14

Истината

преди 7 години

Цялата идея за Синя и Зелена зона в София е много порочна и изначално сбъркана. Целта й е не да облекчи паркирането, а да докара още приходи за мафиотската фирма паркинги и гаражи, която сега се нарича център за градска мобилност. По закон общината е длъжна да осигури ред в паркирането на територията на цялата община, но не го парви, за да може после да казва "гражданите поискаха Синя зона, за да имало ред в паркирането". За подобни изказвания, трябва да се самосезира прокуратурата и да има съд.

13

БББББ

преди 7 години

За по сигурно - номерата на автомобилите на инвалидите да са различават, и тогава да видим баровците как ще карат джипки с издаен номер.Така инвалидите и ще спират свободно , няма да ими трябва винетка и всичко ще е прозрачно, че привилегията е заслужена, а и повече ще ги уважаваме като участници в движението.

12

До 11

преди 7 години

Чушката, нали се сещащ къде да си я сложиш - пишеш дивотии - всичките са неверни.Няма ограничение при паркиране за мощността на колата за инвалидите, това важи за един данък и не е до 100 kw, а до 100 конски сили. Нещо за твоя акъл се сещам ...

11

sofeto

преди 7 години

"автомобилът ще бъде вдигнат с паяк и шофьорът ще отнесе освен 60 лева и глоба до 200 лева, а фалшивата карта ще се конфискува.""Фалшивата карта" е документна измама а такова деяние подлежи и на СЪД!

10

Анонимен

преди 7 години

Много странно. За документ с невярно съдържание има сериозни наказания. Какви са тия смешни глоби от инспектората?

9

???

преди 7 години

Цитат: " Най-честото нарушение, обаче е паркирането с валидни карти, но без присъствието на правоимащото лице. "Интересно как могат да го установят?! Идва шофьора, за да вземе инвалида, паркира и го глобяват - няма го инвалида. Или обратното паркира шофьора колата, за да остави инвалида, качва го до дома му, после слиза при колата и хоп, глоба - нямало го инвалида. Не,ч е не го правят, но не виждам как ще го докажат.

8

anonimen

преди 7 години

До АловПише се детските