39

РОССИЯ

преди 7 години

в руските новини писаха че разговора им беше 45 минути а българите пишат 1 час американските новини писаха 45 мин.какви са тезинеща от наще журналисти добре че правилно преведоха всичко от точка до точка

38

тя

преди 7 години

Двама велики мъже в най-новата история на земята! Смело назовават глобалните проблеми , без да са зависими от който и да било!

37

Жоро

преди 7 години

До : факт. Клекна той му е шеф уркоооо

36

инфо- в НПО

преди 7 години

Сорос фалира! Който е взел в аванс грантове, трябва да връща!

35

Анонимен

преди 7 години

Ко ни занимавате с тия, нали САЩ са супер - много - мега - велики, що не идат да се репчат на комунизите в Китай ,защо Китай е най-бързо развиващата се икономика по време и на световна криза, защо. Колко е дълга на Китай и колко на дебелите ГМО краварски ***.

34

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е много по-силен лидер от Путин и това веднага пролича.

33

Анонимен

преди 7 години

ДЕДО ПУТИН ГО ПОСРИТАХА

32

Анонимен

преди 7 години

До 31 Не се притеснявай ще ги и задминат , като започнат 3та световна война с цел налагане на китайски комунизъм.

31

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВО ПРОВЕДЕ РАЗГОВОР СЪС СЪЮЗНИЦИТЕ, А СЕГА СВИ САРМИТЕ НА ПУТИН И НЕГОВИТЕ СЪЮЗНИЦИ.

30

Анонимен

преди 7 години

Как пък не му се изпоти ухото...

29

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЦял час псувал Шулц и другите терористи.

28

Анонимен

преди 7 години

Цял час са псуваи Меркел и дугите терористи. Тия от ЕС вместо да очистят Дамаск от тероризма решиха да изхранват цяла Африка и СирияР а ИД си коли на спокойствие , докато тарамбуките опипват немкините. НАТО ? - вятър

27

анализ

преди 7 години

Троловете на Сорос продължават хибридната война с фалшиви новини! Манипулациите продължават със спуснати опорни точки на подопечните медии и НПО по света! Не сте ли се замисляли, че свръхсилите и клановете дето спечелиха предните две С.В са същите, които ги подготвиха и разпалиха? Придобитите власт и богатства след това нарастват стремглаво, дълговете се нулират, а други задлъжняват на тях и прочее! И сега, когато иде Т.С.В., и се правят смели опити това да се спре, истерията е зловеща!

26

Анонимен

преди 7 години

А какво са си говорили 45 минути Тръмп и Меркел политкоректно пак не се съобщава.Тръмп на немски ли я е псувал за мигрантите или на английски?

25

****

преди 7 години

Този се опитва да наложи тоталитарен режим,в уж демократична държава с демократични цености,и на това ако му се казва демокрация,здраве му кажи,а и такива каши ще забърка,че няма да може да си изкара мандата,на там отиват работите,той за седмица ,и вече ги забърка.

24

:P

преди 7 години

Между Русия и САЩ не може да има добри взаимоотношения. САЩ искат по всякакъв начин да превземат руската територия и ако някой заговори за "добри взаимоотношения", значи САЩ са срещнали непреодолима пречка и немогат да обявят война веднага.Все пак когато им е възможно, ще го сторят. Това трябва руснаците много добре да знаят и постоянно да търсят съюзници.

23

Ейссан Ейли

преди 7 години

Според Тръмп ефенди (Господ здраве да му дава) е време Булгаристейн да се еманципира от Джермани, и да се върне в прегръдките на Ръша. Само така Тръмп ефенди ще знае, че Булгаристейн е в сигурни ръце.

22

Анонимен

преди 7 години

Сега ще има яко завъртане на гъзюгите у нас.Пасито вече започна.Ама повечето измиккярчета ги очаква здрав кютек.

21

Психолог

преди 7 години

Изражението на Тръмп на снимката показва следното - слуша много внимателно, записва си и внимава да не каже нещо погрешно и да ядоса шефа. Цялостното излъчване говори за респект към висшестоящия придружен с известна доза страхопочитание. Има една известна египетска скулптура на писар записващ думите на фараона. Изражението е почти същото.

20

Анонимен

преди 7 години

На снимката - подчинен приема инструкции от шефа.