15

venix

преди 7 години

тва са просто едни бизнесмени, които съвестно си гледат бизнеса и нехаят за държавата и народа. толкова е просто. лустрация му е майката. номера е да няма ни един от едно времешните долни *** и всичко ще се оправи. като цяло ни липсва патриотизъм. и хората в западна европа крадат, но там корупцията е на друго ниво. там поне малко имат самозъзнание, което тука го няма.

14

Анонимен

преди 7 години

Радев, не ставаш за президент, по-добре да се откаже докато все още има чест.

13

баю

преди 7 години

Радев Радееев и ти се оля Радев! Аз затова не гласувам от първите избори през 90-те години когато гласувах за безпартиините и после си ядох таш.аците от яд като ги видях кои се изписаха безпартиини! Така поне съм спокоен че моят глас не е качил на власт "умни" селянжъри.

12

Анонимен

преди 7 години

Честито ново ГРАБителство!

11

папагал

преди 7 години

РИЗИТЕ НА ГЕРДЖИКОВ СА УНИКАЛНИ, ТАЗИ Е С АКЦЕНТ "ФРАНЦИЯ", А ВЧЕРАШНАТА СНИМКА С КАРИРАНАТА РИЗА Е С АКЦИНТ "ПЕНСИОНЕР ОТИВА ЗА КИСЕЛО МЛЯКО", ДАНО В КРАЙНА СМЕТКА ОСВЕН "ОРИГИНАЛНИ" /СПОРЕД НЕГО/ СЕ ОКАЖАТ И ЧИСТИ!

10

Анонимен

преди 7 години

Тайният ритуал мина ли вече?

9

перуката НЕНЧЕВ

преди 7 години

Сега МУТРАГЕНЬО , ще вдигне КРЪВНОТО...

8

MaйMyнaтa

преди 7 години

А тоя да гледа Баце к'во му предава, да не ревне утре че има липси!

7

анонимен

преди 7 години

гласувахме за радев получихме мадридския лесничеи позор

6

до НАДЯ

преди 7 години

Близнашки го измислил за да има шанс и той да се запише ........

5

Анонимен

преди 7 години

Ох хайде стига! След два месеца ще го изберат ,след година пак ,оставка !!! Свикнахме на циркадцжилъци !

4

смЕх

преди 7 години

Колкото по слабо е било едно управление толкова по-вече са дитирамбите около смяната му не две и двеста церемонии да има гербавите комунисти си остават злото на България.

3

Дрън Прън Мън

преди 7 години

Редно е и Цацаров да бъде на церемонията .Като приключи ,шат на Боко белезниците ,после съд и после пандела ,за не много ,само за 10-15 г. А за какво :за заемите ,който сключи и които няма да плаща той ,за скапаните магистрали , за лъжите , за уж усвоените евро парици о за култа към собствената си особа който натрапва ,а в женския пандиз Лилето ,тя лъже не по малко от Боко

2

4

преди 7 години

Бойко е политически труп ,а колкото до ГЕРБ единствения им шанс е някаква коалицийка .........А може да се прекръстят на ГАРБ -за американско развитие.Идват обаче другите *** като Магарешки ,Симеонов и разни *** като ВМРО та и тн .Не виждам алтернатива освен масово гласуване на БСП .Инак пак доникъде няма стигнат и в следващия парламент.

1

Анонимен

преди 7 години

Какво ли налага Бойко и Кунева да дават оставки безразборно.Все едно, че не управляват държава, а семейна фирма