12

Анонимен

преди 7 години

Ветово, там е заровено кучето. Но никой не иска да рови там, защото папка от ромовете...

11

Ноу хау - 2

преди 7 години

"Като се върнете, аз вече ще съм хванал крадеца и ще ви го предам."Ще се опитват да ви прекъснат.Вие търпеливо ги изслушайте, пак повторете, че искате да съдействате и отново повторете вашата история, но започнете с това, че сте склонни да оставите и ваши пари и злато. Веднага ще проявят интерес и тогава пак повторете вашето предложение - те да оставят злато и пари и да се отдалечат, после вие ще направите същото.Накраят ще истерясат. Вие викайте "Чакай, не затваряй!"Повече не звънят.

10

Ноу хау - 1

преди 7 години

Като ви се обадят такива, изслушайте ги, после им кажете, че ще им съдействате, но имате предложение, което е по-добро от тяхното.Кажете, че тайното място ще го изберете вие и ги питайте дали полицията дава разписка срещу пари и злато, иззети при акция. Веднага ще ви кажат "Да!"Тогава им кажете "Отидете в банка, вземете срещу разписка поне 15 000 лв, от бижутериен магазин вземете пак с разписка колкото ви дадат злато и ги оставете където ви кажа. Отдалечете се на 1 км и се върнете след 1 час."

9

Анонимен

преди 7 години

Чакам с нетърпение да ми звъннат и да получат дарението което съм им подготвил. Само дето после ще мислят че е джихадист и се е самовзривил в служба на ИдИл.

8

Бай Хуан

преди 7 години

До Фонд даренияПросяци като теб само на дарения чакате.

7

един друг

преди 7 години

До 7: тук е пълно с платени червени провокатори. Достатъчно е да се огледаш около теб и да видиш как живеят хората (дори и пенсионерите) и ще ти стане ясно, че всички се вайкат без причина.

6

Фонд дарения

преди 7 години

Това според мен не е кражба, а присто дарение. Човекът си поискал бабата имала на сърце и му дала. Не е луд, който яде баницата, луд , е който му я дава.

5

Анонимен

преди 7 години

Сега ми е интересно как знаковата фигура ще бъде справедливо наказан

4

Геро

преди 7 години

Кога ще го пуснете. Хайде,че избори наближават,Нинова има нужда от свои хора..........

3

давид виденов

преди 7 години

не връщайте парите на тая дърта кофилница ,нека отидат за лечение на деца с церебрална парализа.Дъртата един ден пак ще ги даде нало измамниците

2

Шоколадов

преди 7 години

Да оставим балъците настрана. Но откъде ,,бразилците,, имат информацията за парите на хората ? А, мадам Бъчи ?!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Няма ли кметове в тия населени места да обяснят на някои хора,които явно и телевизия не гледат,че това са измамници.Че простотията е повсеместна,то е ясно,но някой все пак да прояви съчувствие към тези хорица и да ги предупреди.Има начини за това.