10

Анонимен

преди 7 години

Драстичното намаляване на ролята на САЩ в ООН означава увеличаване ролята на Китай и Русия. Когато американците се усетят, че това е грешка ще е късно да възстановят загубените позиции.

9

Таню

преди 7 години

Боковица е на седмото небе... Щеше да и се наложи да бачка на ползу роду... :)

8

анонимен

преди 7 години

никои не пита оон за нищо така че да се закрива генерира огромни разходи акпд е нулев сащ как нападнаха сьрбия ирак а за двете ат бомби над япония дане говорим

7

Таню

преди 7 години

Дядката сака а влезе в учебниците по истор'я преди да е напълнил првоъгълниот костум

6

Анонимен

преди 7 години

от времето на линдън Джонсън и никсън не са имали такъв президент, който тотално да промения мисленето им. и затоав толкова хора ги заболя. крепитилете на статуквото са досат хора. Тръмп не е икона като Кенеди, но е прагматик, не исак да се набутва в каузи, които инвестиции ще се избият в най-добрия случай след 30 години като зеленото финасипране или ходенето до Марс, което няма да стане по-рано от 30-та година.

5

Анонимен

преди 7 години

ЕВАЛА на Тръмп - това ако се засили ролята на Нато и се преформатира ЕС, ООН-то става абсолютно ненужно. този все повече ми се издига в очите, дано не го гръмнат.

4

бързо дайте

преди 7 години

..носна кърпичка за Соломон Паси

3

Анонимен

преди 7 години

Абе то хубаво ама много се съмнявам големите фамилии да го оставят да си развява коня ...

2

Гадорян

преди 7 години

До 2030 макс ООН няма да го има. Ще има и яко пуцане из Европа, Азия и Африка. Много шебеци станахме на клона, а храна, вода и ресурси са кът. Но природата си знае работата. Ще се редуцираме до санитарния минимум. Над 3 милиарда си е вече напаст. То е очевадно.

1

Анонимен

преди 7 години

Тоз няма да изкара пълен мандат от сега го виждам... :/