14

Анонимен

преди 7 години

Докладът простичко казва - "Говорите, но нищо друго не правите". И така вече 10 г, 7 от които под "крилото" на ГЕРБ

13

Fea

преди 7 години

Bravo na ministar Moskov za prastovite otpechataci! :-)

12

Jiataes

преди 7 години

Bravo na bulgarskite jeni ministarki! - hem rabotiat poveche i po-efikasno ot bulgarskite maje, hem sa maiki, deca otglejdat, perat, gotviat, chistiat, pazaruvat, hem i darjavnite kabinki upravliavat, hem i chujdi ezici mogat!Bravo Bachvarova - za ogradite i navesite po sinorite, za automobilite na granicharite i pojarnikarite, za podobreniata v mitnicite! Bachvarova e otlichnik na tova pravitelstvo i zaslujava nai-visoka nagrada!

11

Жоро

преди 7 години

Г- жо Бъчварова така ли не разбра, че тази работа с управлението не е за жена.Каквото и да кажеш хората виждат какво си направила и какво правиш.Не е важно да те признава само ЕС, А ТРЯБВА ДА ТЕ ПРИЗНАЕ И СОБСТВЕНИЯ ТИ НАРОД, тогава се говори за добре свършена работа, но явно теб не те интересува НАРОДА.

10

:)

преди 7 години

Единственото, което кабинета Борисов свърши по съдебната реформа бе да я СПРЕ, да уволни министъра, който я предприе и той сега направи партия ДА България. Тези са някакви *** демагози от социалистически тип. Петилетката е изпълнена! Оценката е позитивна! Страшно.

9

бляд

преди 7 години

Да ги оставяме тез *** ценности. Да ходим в Евразия- при Путин ще минем всички мониторинги- все пак от днес на изток от рая може да си биеш и жената официално без наказателни последствия, стига да не я пратиш в болница.

8

Анонимен

преди 7 години

Това е вицът на годината!!!!

7

Бо

преди 7 години

Колкото и да въртят и сучат, от черното бяло не могат да направят. Хората виждат!

6

Анонимен

преди 7 години

ДОКЛАДА!!!Господарите и да ги наритат и да ги почешат зад ушите все ще са доволни.ДО КЛАДА!Идете го обяснете на умиращите от студ и глад деца и старци, шиб..я ви доклад.

5

Виготура

преди 7 години

Бъчвароваа, искаш да кажеш, че работата на МВР се вижда само навън, но не и в страната ли? Толкова нелепа и не на място стоиш и говориш, че само шефа ти може да те бие по избълвани глупости в минута.МВР отказва да регистрира битови престъпления, за да не лъсва колко ниска разкриваемост имат. А за знаковите убийства и отвличания никой не отиде в затвора.

4

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че тези на снимката размахват опашки.Погледите им ги издават.

3

Анонимен

преди 7 години

Как да не си признаете,като си се знаете какви сте.

2

ognyanz

преди 7 години

Управляващите винаги твърдят, че поредният доклад е положителен, а опозицията - че е отрицателен. Ако следващият доклад е отрицателен (според гербаджиите) няма ли това да е оценка и за тяхното сегашно управление, за това, че само приказваха за съдебна реформа, а си останаха само с приказките.

1

Така е в БГ

преди 7 години

ЖИВЕЕМ ВЪВ ВЕЛИКА СТРАНА- НЕВИННИТЕ МИЗЕРСТВАТ, ВИНОВНИТЕ ПИРУВАТ!КОРУПЦИЯ И КРАДЦИ РЪКА ЗА РЪКА.ТОТЕВ ПАК Е КМЕТ