30

Стефан

преди 7 години

Правилно, Хлапето на 15 е баща на 2 деца, никога не учило, никога не работило, използвало примера на своите родители и пра-родители. По семейна традиция лятото бере желязо а зимата краде от където може. Наистина лошото е че закона в България умишлено ги развъжда. Политиците правят далаверки и бизнес с тях за сметка на работещите бедни българи.Моля се на Бог в България да се роди един Тръмп и за 24 часа да ги изпрати там където им е мястото

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37: МОЖЕ И ДА СА СЕМЕЙСТВО С ЕДНОДВЕ ДЕЦА ВЕЧЕ! ЕСТЕСТВЕНО, НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СИ ПЛАТЯТ ВСИЧКИ СМЕТКИ И НУЖДИ, КАТО ОСНОВЕН "ИЗХОД" ЗА ТАКИВА "МЛАДИ СЕМЕЙСТВА" Е КРАЖБИ ОТ КЪДЕТО "ПАДНЕ"! И ПРАВОСЪДИЕ НЯМА ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ, ТА ПРЕСТЪПНОСТТА "ЦЪФТИ И ВЪРЗВА" В БЪЛГАРИЯОТ ВСЯКАКЪВ ВИД И РОД! СРАМ НИ Е ОТ ВСИЧКАТА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ! А САМО ТОВА ДА БЕШЕ...ИМА ГО И ФАКТОРА БЕЗРАБОТИЦА И ЛОШО ЗАПЛАЩАНЕ С ПОСТОЯННО РАСТЯЩИ ЦЕНИ,НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ В БГ! СРАМ!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Хлапето на 15 год е баща на две деца и са му спрели соц. помощи никога не е учил никога не е работил само лятото бере желязо.

27

Урко

преди 7 години

До Категориченпиша от телефон, така че обърканата начална буква може и да не се възприема за лош правопис. Кое е просташкото в коментарите ми, би ли обяснил? Това, че "децата" насилници са от етнос умишлено "развъждан" в името на една болна амбиция?!! Кой започна да раздава привилегии на многодетните "български" майки и с това поощри тяхното размножаване до днешните размери?!! Демокрацията?!! КАТЕГОРИЧНО НЕ!

26

Анонимен

преди 7 години

Защо не пишете, че "хлапетата" са от индобългарски етнос?Всъщност, като става дума за крадци, джебчии, родилки и пр. на тази възраст, няма нужда да пояснявате, българите вече знаят, че става дума за ***.

25

Анонимен

преди 7 години

Интересно дали са от ромски произход. Само ТВУ за такива! Защото следващият път може и да убият някого за 300 лева.

24

Категоричен

преди 7 години

До УркоЧе си маймуняк е видно. / Името ти го потвърждава /. Пък за правописа да не говорим!А тъпнята и простащината ти просто бликат от драсканиците ти.П.П.Какво знаеш ти за нивото на образование преди 1989 г.? Маймунска му работа.

23

Анонимен

преди 7 години

Това са децата и внуците на "СТРОИТЕЛИТЕ НА ЖИВОТА НОВ"!

22

Анонимен

преди 7 години

Камери, лютив спрей ,паник бутон, автоматично заключване на вратата. Това е решението.

21

до 26

преди 7 години

Не, това са деца на "демокрацията".

20

Анонимен

преди 7 години

все повече се убеждаваме, че срещу индианците трябва буфало бил с картечница.

19

До 24

преди 7 години

Това са децата на електората на Нинова, Р.Овч. и други подобни.Техният Тато събра от съседните страни такива и ги докара тук,за да се размножават, да получават панелки с предимство и осигурена заплата, за която,в повечето случаи се правеха, че работят. И да подкрепят БКПКойто е давал акъл на Тато е знаел какво прави - унищожи цвета на интелигентните, създай всевъзможни пречки пред децата и внуците им, давай ниски заплати на знаещите и можещите, толерирай пр/имити/вите и властта ти е бетонирана

18

Наблюдател

преди 7 години

Щом не им пишат имена, значи са младо семейство от Мечка или Буковлък.

17

Наблюдател

преди 7 години

Какви хлапета, на 14-15 вече са родители от етноса и правят това, което виждат от своите родители.

16

Анонимен

преди 7 години

Момче на 15 и момиче на 14. Сигурно са младо семейство с дете. :)

15

Вихър Райчев

преди 7 години

до Рашко:Може,ама Буковлък е по-близо и по-черно.

14

Otrt

преди 7 години

Bg medii sa mafia

13

Анонимен

преди 7 години

Ако не ядете два дни ще разберете че от глада по голям няма! Глада не пита кой си какъв си защо си! Познавам много хора които гладуват в буквалният смисъл на думата. Помагам им с каквото мога въпреки че и аз живея в недоимък. Тези деца да не би да си мислите че от охолство са постъпили така? Не от глад е! А глада е лош съветник. Но това няма как да го разберат огоените шопари в парламата. Те не гладуват и не студуват. Гладуват и студуват обикновените хорица които нямат средства за преживяване!!

12

Римската империя

преди 7 години

Римските легиони, които бай Тиквун отгледа са в пълна бойна готовност и ще гласуват за него. Честито, български данъкоплатци, отгледаха ги с ваши пари и за сметка на лишенията на вашите родители и на вас.

11

Анонимен

преди 7 години

Станало е в Плевен.Да не би корените им да са от село Буковлък?Това би обяснило много неща, включително и какво дължим на Т.Ж. и неговите мерки за увеличаване на населението на България по изкуствен начин, чрез внос.