59

бибо

преди 7 години

Разбира се .че пукнатините са сама по старите пътища.Как може само да си помислите,че става въпрос за новите?

58

Бай ви Ганя

преди 7 години

До Аз съм БЪЛГАРИНЗа От Чирпан до Стара загора в дясната лента е като на обратно пак в дясната лента. За нея трябва да се обърнеш към другаря Станишев. Тогава "се наливаше" асфалтът там. Като няма здрава основа всичко потъва заедно със забравените обеюания. По същата причина е и снегонавяването от Бургас до Карнобат - по време на предишния му мандат. Не, че той е наливал асфалта, ама като управител не е контролирал и награждавал с гьостерицата. А за пътя Ахтопол до Малко Търново дето го нема

57

Анонимен

преди 7 години

Свинетка Павлова лъже за пукнатините,все едно ние сме маллоумни и не виждаме къде са.В същото време енергийната министърка Теменужка Петкова ни казва,че в контактите ни има напрежение от 22...мегавата.Абе язък за отиващите си герберски"професионалисти".

56

Един от Северозапада

преди 7 години

Еййййййййййййй, безочие и гьонсуратлък до последно!!! Не си ли дадоха хората категорично мнението на последните избори, амбицирани и от обещанието Баце да се оттегли?

55

БАБА КУНА

преди 7 години

СЛЕД НАПРАВЕНО ПРОУЧВАНЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИМА ПУКНАТИНИ ПО ПЪТИЩАТА САМО КЪДЕТО Е МИНАЛА ЛИЧНО МИНИСТЪРКАТА СВИНЕТКА. ПРЕПОРЪЧВА И СЕ ДА ОТСЛАБНЕ ПОНЕ НА 50 %.

54

Шофьор

преди 7 години

Къде са запълнени дупките на Тракия, като вчера си бяха там!?

53

Категоричен

преди 7 години

ГЕРБ ще правят магистрала в Антарктида. Че защо не? Полагат асфалт при МИНУС 10 градуса в София. колко му е и при - 30. П.П.България си има СПЕЦИАЛИСТ хидроинженер в лицето на Амет Доган.Последните зими се сдоби и със СПЕЦИАЛИСТ по пътищата / еле в рязането на лентички /.

52

смЕх

преди 7 години

Броя на панелните блокове у нас е около 18000 сами си пресметнете за какво лапане се готвят не им трябват никакви магистрали стига им само стиропора.

51

don

преди 7 години

е тази не спря да лъжес тез пари можеше да се дострои магистрала Хемусно тук при санирането има повече крадене

50

Анонимен

преди 7 години

а защо се руши всичко - защо го строят все фирми на ЕРдоган. ЕРдоган е изкупил всичко у нас чрез Борисов - метрото, магистралите, строи молове в Младост....

49

Анонимен

преди 7 години

172 лева с ДДС - максимално допустима цена определено от МРРБ за блокове над 8 етажа- а лиляна Павлова твърди че става въпрос аз 15 етажни блокове

48

Анонимен

преди 7 години

според данните на министерството ако санираните досега блокове излизат 17 359 на апартамент тези които се обновяват в момента излизат 15 771 лева на апратамент - със сключени договори. първите се изчисляват 192 лева на квадратен метън, а вторите след корекциите 186 лева на кв. метър, като максимално допустимата цена е 172 лева на кв. метър с ДДС

47

Анонимен

преди 7 години

Абе хора коя е Лиляна павлова? дядо й е чавдарец, член на ЦК на БКП от 1965 до 1989, редседател на комитета за химическата промишленост в три правителства на Живков, и близък негов съратник, а внучката се прави на антикомунистка. на 37 години става министър и твърди, че е много умна. И тази като пеевсски - един успял българин на 33 години. Айде бе! аз съм на 34 години и имам висше, защо нямам техните възможности! защо нямам мама и тате в БКП!

46

Анонимен

преди 7 години

"Според Павалова програмата за саниране трябав да продължи много години напред, защото вторият милиард е крайно недостъчен" - а, че кой се отказав от безплатна лапачка.

45

nkavrakov

преди 7 години

Бях привърженик на ГЕРБ но не мога повече да ги подкрепям след като виждам че всичко което правят е със срок на годност няколко месеца и после се руши.Лично съм виждал един от шефовете на Пътна инфраструктура как си прати децата да учат в Америка с нашите пари и как нагло ми се смееше като му казах че трябва да си плати сметката за услугите които е ползвал.Това е ГЕРБ.Разочарован съм от тях.

44

Анонимен

преди 7 години

при нас саниране на две външни стени ПВС дограмаза 3000 лева - работа за десет дена и се изби напълно - 4 години бяхме на плюс срещу ЧЕЗ.

43

Анонимен

преди 7 години

64 . по 17 000 - 1,088 0000 - над един милион. Майко мила! и това са ДЪРЖАВНИ ПАРИ!

42

Андрешко

преди 7 години

Кога Свинетка ще получи честитка от прокуратурата за всички тези безобразия,които твори? После да казва че било по политически причини,защото правят свинщини и после така се оправдават.

41

Анонимен

преди 7 години

логичное щом санирането е 3000 за четиристане апартамент за дев външни стени и дограма и още около 1000 лева за санираен на още една страна външна, затваряне на външна хукня и превръщането и във вътрешна чрез прозорец от затворен тип и слагане на фаянс. Та щом толкова струва един апартамент, защо санирането проведено от Герб не е на цени най-много 2000-2500 лева за апратамент?

40

смЕх

преди 7 години

Нашия блок е ЕПК на 16 етажа с 64 апартамента ,а сега ги умножете по 17000 и внимавайте да не ви си завие свят няма такова лапане.