22

ф

преди 7 години

Мерси ,но аз нямам родители милионери от приватизацията и свързани с бандитите от ДПС. Затова няма как да отида в АТП.

21

До Ф

преди 7 години

Отиваш на корта, биеш и мачкаш наред .. а аз обещавам да те освирквам от все сърце :)))

20

ф

преди 7 години

Намери обаче Надал на 1/2 финал ..........Истината ще лъсне много скоро . Ако и сега невземе турнир от ГШ е пълен некадърник .

19

Таню

преди 7 години

И да, честит имен ден!

18

Таню

преди 7 години

Гледах го за сефте в един мач наскоро с един Японец. Демонстрира невероятна класа и нерви, които не съм виждал в други индивидуални или колективни родни спортни явления. Явно действително е намерил себе си!

17

Анонимен

преди 7 години

Големият тенисист може да бъде пример за младите хора.Няма невъзможни неща за талантливия и упорития,но извън България.У нас се толерира недостойното поведение.

16

къв флаг кви българи

преди 7 години

А ти къде си силен бе 17.Май и ти си тука ,ама се правиш на нещо .Аз поне се развличам в нета...За флага, не го смятай за българин ,той отдавна в гражданин на АТП веригата,ако можеш да разбереш какво ти думам.

15

Анонимен

преди 7 години

До р"Велик" мишок силен на клавиатура дъно само не си българин .Заради такива като тебе отдавна Григор трябваше да е сменил флага.

14

nina

преди 7 години

Е га ти нацията!!! И после-защо ГД не идвал да играе у нас! За да го оплюем и на живо ли? Днес Григор Димитров има имен ден.Да е жив и здрав, да е винаги борбен и да играе тенис така, както Стоичков играеше футбол-с хъс!

13

р

преди 7 години

Не,мисля да го гледам ,защото обичам бойци и велики хора ,а не някакви еднодневки с успехи над анонимки .

12

Анонимен

преди 7 години

До рВърви коментирай Надал бе комплекс *** какво правиш тука в пост за Григор. Всички дето плюят Григор марш в *** и не излизайте оттам .Аман от хейтъри

11

справка

преди 7 години

Григор дали си дава сметка,че ако не вземе турнира повече няма да има никакви подобни шансове. Веднъж и Слънцето огрява кучия ***.

10

сега или никога

преди 7 години

Гледай да не се загубиш като дойдат истинските противници ,Вавринка,Федерер или Надал .............. Че пак ще почваме ,с хасковлията отпадна драматично .......

9

р

преди 7 години

Надал много обича повярвали с себе си .Има специален удар за такива . Един въртящ се някак си . Човечк губи погледа си .

8

Анонимен

преди 7 години

Харесвам!

7

тролев

преди 7 години

Не знам какво му е притеснителното на това видео (не га гледах) , но да се моли Швайцингер да не го отбележи в някое видео , дето си правят оргиика и единствената жена е зад кадър ;)

6

Българин

преди 7 години

Голям си, Гришо! Хайде сега и един финал да прославиш България.

5

ШикагоДрайвър

преди 7 години

Григор си носи колекцията от Ролекси, а половината българашковци-хейтъри си поръчват реплика-Ролекс от китайските сайтове...Типично по БългарскиЕвала на този мъж; това, което прави е невероятно! Горд съм, че съм българин...въпреки че отдавна живея в Новия свят...btw, ако се затрие БГ като страна и ви превземат арабеците, в Шикаго сме достатъчно много за да се запази българщината; макар и американизирана...God bless USA

4

Турчина

преди 7 години

До 5Типичен *** Бай ***!Освен такива глупости нищо друго не може да изръси

3

Турчина

преди 7 години

Къде са сега ония дето плюеха момчето като падна няколко пъти миналата година. То спортист без загуби няма ако ще да си най-добрия, но бие пада щом е твоя спортист винаги трябва да си до него.Браво на момчето!