47

Анонимен

преди 7 години

Глобализмът е същата утопична идея, както комунизмът. Ако започнеш да наливаш тонове пари за безкрайно скъпи въглеводороди, или изнесеш производства някъде, щото тия да не умрат от глад, практиката показва, че у тия на които даваш, непрекъснато расте недоволство. Затова само бой тяхната!

46

Анонимен

преди 7 години

При Тръмп няма да има външна политика. Външната ще бъде вътрешна.

45

Анонимен

преди 7 години

До един друг святТи най-добре ще направиш като спреш да се изказваш тука. Ръсиш само глупости и по този начин губиш времето си и това на останалите участници във форума.

44

Скарлет

преди 7 години

Тръмп удържа на обещанието си - эатваря САЩ эа МЮСЮЛМАНИ!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Становището за президент Тръмп на бивш шеф на израелското разузнаване: през гугъла: " План Трампа.Яков Кедми "

42

Анонимен

преди 7 години

Цивилизованият свят има един враг и това е ислямът.Няма САЩ,няма Русия,няма ЕС.Има цивилизацията срещу исляма.И всички които изповядват мюсюлманска религия да се считат за потенциални терористи.Араби,чернокожи и латиноси,да са под наблюдение като потенциална заплаха.

41

Анонимен

преди 7 години

Докато всички нео-либераски и толертаски соростутки в момента са впрегнат да плюят по Тръмп,както тука прави и видната сороска Е л к а ,то ето резултатите от първите действия на президента Тръмп.- S&P 500 и Nasdag достигнаха нови исторически рекордни стойности в днешната сесия на Wall Street,като най силен ръст отбелязаха секторите свързани с производството.Това стана след като Тръмп подписа укази за съживяване на производдството и отказ международни търговски споразумения

40

един друг свят

преди 7 години

Рузвелт ,Картър,Клинтън и Обама са неомарксисти . Америка възприема част от европейското лява и либерално в своята ДП .Това имам предвид като твърдя ,че за да управлява света една държава възприема и виждания на другите.На това се дължи и тази истерия,когато нормален човек от бизнеса или християнски настроен човек заеме поста в САЩ. Америка не е това което е била до към 70 и 80 те г ,да не говорим до към ВСВ.Впрочем Тръмп затова го каза ясно -да направим пак Америка велика.

39

Анонимен

преди 7 години

74, съгласен съм, но да не забравяме, че избирането на Тръмп стана възможно, благодарение на 17-годишната неуморна работа на Владимир Путин.Личността Владимир Путин беше пътеводната звезда за американския народ, избрал Тръмп.

38

99

преди 7 години

"Дори през 1939 г., когато Германия нахлу в Полша, а Великобритания и Франция й обявиха война, президентът Рузвелт..."=========Дори много по-рано, когато Германия нахлу в Чехия, а Великобритания и Франция си затраяха и фактически поощриха агресията на художника-ефрейтор, защото бяха подписали договори за ненападение с нацистите - същите като прословутия пакт "***-Рибентроп" и бяха страни в "Мюнхенския сговор"."Мюнхенския сговор" е фактическото начало на ВСВ.

37

Аспарух

преди 7 години

До Space X аз не съм против технологиите.Не съм и против разбирателството между хората,да ако има толерантност и къщите ни могат да са свързани,макар,че всеи трябва да има лично пространство.Не съм против възможностите на хората да пътуват по Света.но да има контрол,за да може да н е се допукта фанатици,които убивайки себе си убиват и други.Но съм против смесването на расите и съм за запазване идентичноста на народите,като това не пречи на добрите междудържавни взаимоотношения.

36

анонимен

преди 7 години

тежки времена настават по света гответе се за 3 своина от трьмп и екипа мусамо крьв и сьлзи и сами сме си виновни за всичко което ще ни сполети наи преснияпример 1999 сьрбия това ни чака и нас няма да сьм жива за да се хванем на бас

35

Аспарух

преди 7 години

До анонимният 84,85 .Значението на самите думи либерализъм,демокрация.глобализъм,не е лошо.Ложото е,че със тези термени елитарни(според тях) хора,се опитват да наложат нов Световен ред,който те представят като нещо привързано с розова панделка,но в действителност е РОБСТВО.

34

един друг свят

преди 7 години

Когато една велика сила започне да управлява света от древността до наши дни тя се изменя коренно . Едно е Америка преди Рулвелт и едно е след ВСВ.След ВСВ Америка подобно на останалия свят прие неомарксизма и левият либерализъм .Впоследствие наложи и неолиберализма пишейки го уж в десня спектър.Нищо подобно -ляво дясно са измислени да обслужат точно тази неомарксистка политика на изолиране и налагане на пост националните държави и глобалистки ред на една световна единна империя .

33

един друг свят

преди 7 години

Без намесата на еврейското лоби от САЩ в полза на отрочето им СССР и (индийска )Англия,светът щеше да е друг . Най -малкото никога нямаше да се разпаднат колониалните империи и белия човек още щеше да е господар навсякъде както през 19 век . СССР нямаше да го има ,защото Хитлер щеше да го смаже за 6 седмици .Англия щеше да е що годе нормална държава , а не ислямистко индийска .Колкото до щатите там никога нямаше да има недоразумния като Обамата и тн .

32

Аспарух

преди 7 години

Типичната статия на либералите-Глобалисти.Добре,че задкулисните играчи причинители на ВСВ измислиха Пърл Харбър,та вквраха САЩ във войната...Тръмп декларира,че иска да върне САЩ на Американците,т.е отстрани до колкото е възможно *** като бакеромилитаристичната върхушка.Да му пожелаем успех и дано наистина успее(ако му позволят обстоятелствата) да постигне разведряване с Русия.

31

Циник до 79

преди 7 години

Когато "големите колела" се завъртят бавничко - малките ще си потрошат спиците от въртене! Ти на кой свят живееш? Някъде из облаците май! Както Бубарак Обонго ни "изпрати" тълпи от тарамбуки...така и Тръмп може да запретне ръкави и да изтреби *** от ИД. Всъщност - ще е само честно - след арабските пролети на предшествениците му!

30

да

преди 7 години

на кой му пука за посра.ната Америка тук е България, пом.ияри

29

Циник до 58

преди 7 години

Бизнеса спешно се нуждае от камилари , овчари...и бомбаджии! Кратуната дето я имаш за глава определено е куха! Вече писах - тарамбуките ще работят по следната система тарамбук-преводач....тарамбук-преводач....тарамбук преводач....и т.н.Във всички европейски страни безработицата расте....има гугъл ...можеш да прочетеш.Инвазията на арабоафрикански тарамбуки взриви ПЪРВО СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ на приелите ги страни! Тарамбуките с по 5-6 таанета - никога няма да работят! Ще си кютат на социал...

28

да

преди 7 години

май.ната му на Тръмп, май.ната й на Америка - гъзоб.лизци, България е най-важна