19

Пешо*

преди 7 години

Тоа щепсел не е по БДС.

18

bigpick

преди 7 години

И да имаме Белене, кой ще купува ток сега? Аз го искам само да изринем чужденците от Марица- Изток

17

Анонимен

преди 7 години

Ако питате банкянския толуп ще ви каже, че такива ниски температури не е имало от времето на Хан Кубрат.

16

Анонимен

преди 7 години

Това нямаше да го коментираме, ако сега имахме и АЕЦ Белене, както поиска народа на референдума.

15

Анонимен

преди 7 години

аа, ще ви светне накрая, че само с ток не става, трябват петрол, газ, въглища, дърва. една нормална държава първо си осигурява баланс между различните видове енергия, после мисли за ограничения.

14

Анонимен

преди 7 години

Като спира износа на ток, ГЕРБ позакърпват положението, но спирането на износа има дългосрочни негативни последици за България, но тогава ГЕРБ няма да управляват и ще казват - виждате ли какво е при вас, а при нас не беше така.

13

Анонимен

преди 7 години

еее да не се топлим на дърва, да взимаме хубави климатициама да не взимаме климатици а да изберем топлофикацияама като не работи топлофикацията да вземем климатиципоследно?

12

do 10

преди 7 години

Какво да е станало с фотоволтаика произвеждало на 49 февруари сигурно....Ако не сте запознат може да потърсите а и аз да ви кажа на Електромерите има часовници.Отделно се проверяват с еталон за правилни показания и това което се произвежда по закон се предава на ЕРП-тата в реално време. Ако и това не е достатъчно може да се свали така нареченият "товаров график" с това кога и колко е произвеждано каквото и да е .... ама това кой какво разбрал и раздуха е друга тема за дъвкане от години.

11

Анонимен

преди 7 години

"Според тях на този етап няма нарушения в срока на отчет, размера на получените сметки и други нарушения."Ама никакви, нищо, нула, nada, zero! В цяла България!? Wow Японцита да не спят, а да видят как се прави енергетика.

10

Анонимен

преди 7 години

2 часа има ,6 часа няма - това съм го гледАл 2 пъти ! Все при управление на БКП-БСП

9

Анонимен

преди 7 години

И какво е колабирало ? Някъде да са спирали тока напоследък ?

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6спецификата на вятърната енергияА какво стана с онуй фотосоларче , де го изловиха как произвежда ток и през нощта на 30 февруари? Ни потвърждение , ни опровергаване на тази някогашна новина.

7

Шопето

преди 7 години

Теа толкози разбират и от природнио газ. Дека го Боко гъзопроводчика и наговото Черноморско Дубайче бе, оти са крии най-подготвиниьо ни премиерин.

6

Нас

преди 7 години

Е,сега кой лъже!? Хвани им спатиите !!! Едните викат БСП ,другите ГЕРБ. !!!

5

Анонимен

преди 7 години

До 4 @Знаете ли, че спецификата на вятърната енергия е такава, че достига максимумите на производството си вечер?

4

Анонимен

преди 7 години

Всякакви хора говорят колко е страшно положението режим на тока ала бала...В момента към 14:03 Товар на РБ е 6356 МВ. По 5-6 Януари бяха около 7500 и тогава беше проблема докато се вкарат в производство различните студени резерви( за незапознатите това не става с включването на едно копче а е процес който си трае понякога дни)Та след като тогава нямаше режим на тока как ще има сега? А предвид и прогнозите за силен вятър тези дни производството от вятърни централи ще се увеличи....

3

@3

преди 7 години

Удариха го на молба да намалим консумацията м/у 18 и 20 часа ! Сега да припомним колко вятърничева е вятърната енергия! Слънце няма, язовирите почти празни, вятърът я го има я не. И какво правим ? Внос разбира се (ако има от къде).

2

Шопето

преди 7 години

Чекайте да навлязат електромобилите и ша видите баш енергостратезите от ГРАБа кви ша ги плямпат, ако не са у затворо де.

1

Анонимен

преди 7 години

Тоз разбира от енергетика,колкото аз от трамвайно дело!!! :-) Навсякъде са наслагани ей такива некадърници и наникъде не вървиме вече толкоз много години...