45

Анонимен

преди 7 години

Ако това нее манипулация а реални данни означава че сме карали мужду убиици на пътя и да ни убият вероятноста е била 50 %..Само да нестане както с фаровете! Карайте на фарове целогодишно да си спасите живота!? И ефекта от тези фарове е нулев..Но пък за сметка на това светене акумулаторжиите крушкажиите алтернаторжиите им процъфтява бизнеса. Вместо акумулатора да изкара 5 години живота му се съкращава наполовина. От постоянният товар на акумулатора клетките му се разпадат и отива на вторични.

44

До Ники

преди 7 години

Ще имаефект ако свалят и номерата с еднакви цифри

43

Анонимен

преди 7 години

Коли без номера се карат само в по-затънтените села и то примерно съвсем наблизо. Пробвай да излезеш на по-главно шосе...

42

Анонимен

преди 7 години

Как реве балканеца, че го карат да спазва правилата като бял човек... тъжна картинка...

41

zfdb

преди 7 години

Я някой да обясни каква е тази дивотия с отнемането на книжката- примерно хващат шофьор с 0.6 промила, вземат му книжката за една година и го глобяват с 200 лв. След което агента се качва на колата на жена си примерно и кара отново кола без книжка-ако случайно го заловят(вероятно няма да го заловят) , умниците са заложили в закона глоба от 100 до 300 лв, което за *** не е проблем и излиза, че за двете нарушения(0.6 пр. алкохол и шофиране без книжка) ще му се размине с глоба 500 лв/!?

40

870439-90

преди 7 години

тъй , тъй - здраво бъркане в джоба - глоби , присъди - и ще се научат да се качват трезвени и с книжки Ще кара пиян , - или с видока скорост ,ще убие някой и после какво - *** не исках , *** то така стана , *** съжалявам , *** искам при мама - ей оново момче , където баща му имал транспортна фирма - уби двама . Може и да не е мутра , може да е свестен , но трябва да си носи последствията .

39

Ники

преди 7 години

Това със свалянето на номерата ще има ефект.

38

Анонимен

преди 7 години

Българина от край време избива комплекси с колата си и на пътя. Който няма с какво друго да изпъкне се опитва на пътя.

37

Анонимен

преди 7 години

Най-накрая една смислена промяна! Искам да видя виенето на тролчетата мрънкачи тук след като мине годината и излезне официалната статистика за жертвите и се види че е имало резултат. В крайна сметка колкото и да си отворен, кола без номера малко хора смеят да карат, така че неминуемо това вече е спасило нечий живот.И как все на някой хора катаджийте им симулират глоби и те никога не са виновни - на мен защо това не ми се е случвало нито веднъж не знам. Научете се да поемате отговорност, ***!

36

Анонимен

преди 7 години

До Един българинХА-ха Ами това ако не се случва всеки ден, то деня няма да е минал.

35

Мирослав

преди 7 години

До 36 : Хаха. Много повече неща съм виждал от Гърция приятелю! Факт е, че на българина не му ли опразниш джоба, не спазва нищо!

34

Анонимен

преди 7 години

Значи да си сменим колите с комшията и ако ни хванат само един месец на трупчета и ни връщат номерата.Или пък да я прехвърля на жената.

33

Мирослав

преди 7 години

До Стефчо 29 : И аз съм на същото мнение, но българина разбира демокрацията като свободия! Аз съм ЗА строгите санкции не само за шофирането, а за всичко! Българина не му ли бръкнеш в джоба е разбира! Защо като карате в Гърция спазвате правилата? Щото ще ви вземат и долните ***! А унас карате пияни, надрусани, без книжки, без ГО, без преглед... Кой както му дойде! Аз да не съм по *** от вас, че си плащам всичко и спазвам правилата?

32

Анонимен

преди 7 години

Еми много искат да се мутреят зад волана, да карат с 200 в населено място, да мачкат хора по пешеходните пътеки и нищо да не им правят.

31

11

преди 7 години

Всичките тука дето подкрепяте този рекет ще го разберете, когато попаднете на неадекватни пътни знаци, липса на маркировка или *** такава и дупки по пътищата. Тогава ще разберете как пладнешки ще ви ограбят.

30

Анонимен

преди 7 години

шоферската напаст е толкова долна, че ако я нямаше, щяхме да имаме предостатъчно пари за да си охраняваме границите. а вместо това пращаме армия, която да се бори с милионите пияни и дрогирани *** на пътя. няма нищо по-долно от шофер на този свят.

29

Анонимен

преди 7 години

Супер нагляри събират пари за дупките от третостепените им магистрали ,такава наглост и полицеищина няма .

28

стефчо

преди 7 години

вие сега ли разбрахте ,че демокрацията е поредица от много закони и правила със строги санкции? А си мръндал на криво и тоягата играе у гърбината здраво,така е демократично навсякъде и колкото повече е демокрация-повече играе гьостерицата...

27

Jiki

преди 7 години

С две ръце съм За !!!

26

Анонимен

преди 7 години

след тая касапница по пътищата, само тоягата върши работа