19

Наблюдател

преди 7 години

Борбата-войната с-у ИД се е превърнала просто във фарс. Непрекъснато ни се показва, как нетрябва да се води война!

18

Анонимен

преди 7 години

Нигерия е сред 10-те най-големи износител на нефт в света. Защо тогава страна с такива богати ресурси не може да овладее разни групировки и терористи?Защото навсякъде по света владее Цар Долар - т.е. шепата млиардери в света, разбира се. Гледайте причината, а не следствието. Не търсете причината в религиите и вярванията на хората-те са изкривени и манипулирани от бледоликите старчоци с парите, които командват световния"ред".

17

някой си

преди 7 години

Моля уважаемия редактор да се запознае със значението на думата камикадзе и след това да я използва в подобни статии.Относно статията - жалко :( който знае историята на исляма ще разбере че тази религия не е мирна. В основата ѝ е шириат до края на света. Ако не доброволно, то тогава с меч.

16

Анонимен

преди 7 години

Izvoda??

15

Анонимен

преди 7 години

Спиносани обезяни нек се гьрмят лошо нема аз си пия водката добре , че са руснаците те що обезяни унищожават слава на братушките не като европейците от ЕС да ги приютяват като абдали еййййййй големи тьпунгери тез от ЕС

14

шоп

преди 7 години

Ората строили и градили цивилизации с хилядолетия. После дошли мамун с "миролюбивите" си възгледи и почнали да рушат и посичат съграденото. Ега дефо Доналд им види сметката окончателно!

13

Анонимен

преди 7 години

Начи по малко бежанци 2в1,супер е.

12

Изненада

преди 7 години

Едва ли има някой изненадан в стаята ... питайте 2 клас, дори и на тях им е ясно но жалко че Меркалина нещо не го вдява

11

Т Панаров

преди 7 години

Страшното е когато бебетата почнат да гърмят и да викат Алла я в бар ;)))

10

Циник до гневен

преди 7 години

Мне...в рая се отива! 77 девственици ( за предпочитане 9годишни ) като на пророка...реки от мед, и масло....и бронебойни патрони за тази вЕра - няма открити!

9

Здрасти

преди 7 години

КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВАТ НЯКАКВИ НЕ'ГРИ... НАС, НОРМАЛНИТЕ ХОРА???

8

Гневен

преди 7 години

А мюсюлманските имами кога ще започнат да разясняват на своите последователи, че по този начин не се отива в рая, а в ада ?!!

7

Негрите са с по-малк

преди 7 години

*** са с по-малко тегло и по-лошо качество мозък от белите. Изостанали са поне 200000 год. в развитието на мозъка си от белия човек.Исляма пък изкуствено спира развитието на човека и затова Ислямските държави са по-примитивни от неислямските.

6

Циник

преди 7 години

***...на еони отдалечени от всичко човешко! И такива Меркел покани при нас със милиони! "Вола като рие на гърба си го хвърля! "Българска поговорка.По-долу някакъв мУслем беше писал, че тези нямали нищо общо с исляма...с какво тогава имат общо? С будизма...шинтоизма?? И който не е намразил човеконенавистната религия - вече го е направил! Убийства и атентати по цял свят - защото исляма НЕ ТЪРПИ, И НЕ ТОЛЕРИРА нищо друго!

5

Анонимен

преди 7 години

И после всички скачат срещу ядрените и химически оръжия.Направо усещам как в някакъв момент на големите ще им прекипи и ще има няколко контролирани ядрени взрива в близкия изток.

4

Анонимен

преди 7 години

По-добре да се взривяват там отколкото да идват да се взривяват тук.Бебетата ги ползват за да предизвикват състрадание.Преди са го правели с детски колички пълни с бомби,снаряди и гранати.Поради тази причина в хуманитарните помощи намалиха или спряха детските колички.В един документален филм показваха как зашиват ръчни гранати в стомахът на деца за да са по незабележими.Какво ли не измислят гадните черни човечета само и само да направят лошо,а?Готина статия.Както винаги -интересна :)

3

Анонимен

преди 7 години

3, а какво проповядва исляма? в корана пише да лъжеш и убиваш неверниците. Защо всяка година има стотици ислямистки атентати, далеч повече от всяка друга религия? Исляма не е просто религия, а политическа завоевателна доктрина и ислямизацията на Европа е доказателство за това. в Западна Европа скоро ще има повече джамии от църкви. Добре че американците избраха Тръмп да ги спаси... засега.

2

Анонимен

преди 7 години

боко харам са кръвожадни, колкото ид. Нигерия има големи проблеми. За съжаление християнската част на страната се ислямизира

1

Анонимен

преди 7 години

Религията на мира удари отново.